2777
2789
امروز روز آحرشه یافردا؟ نمیشه که خیلیا نمیتونن ثبت نام کنن گفتن پلا ک فعال تو خانواده نباشه

خیلی هم عالیه 

اینطوری اونایی که ماشین ندارن شانس بیشتری پیدا میکنن😊تا فردا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی هم عالیه  اینطوری اونایی که ماشین ندارن شانس بیشتری پیدا میکنن😊تا فردا

خب من یکیو میشناسم یه پراید داغووون دارن اونا نمیتونن بگیرن بچش میگفت میخواد بنویسه 🤦🏻‍♀️نمیشه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

درمورد اوناییکه مثلا نیسان دارند چرا چیزی نمیگن شاید طرف سه تا بچه داره سواری لازم داره مسخره ها

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

من جز قوانین ثبت نام این موضوع رو ندیدم

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم