2777
2789

آها وای وای قبلنا میرفتیم خونه مامان و بابا بزرگ دختر داییم خیلی صدقه میزاشتن همرو میدزدیدیم شانسی میخریدم یه بار دو مشت پول ازش دزدیدیم خالش اومد همه پولارو انداختیم پشت در اتاق ولی خالش درو باز کرد کامل از زیر در همه پولا دراومدن اوه اوخ منبع درامدمون قطع شد

Kapoo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما آب میریختیم رو پسرا با نایلون فریزر 😂😂😂

من چه بلاها ک سرشون نیاوردم یه پسر 5 سال ازم بزرگ تر بود تولد 6 سالگیم کتاب دست عروسکمو شکست اینقدر با عروسک زدم تو سرش عروسکم تیکه تیکه شد الان طرف غولیه واسه خودش

Kapoo
آها وای وای قبلنا میرفتیم خونه مامان و بابا بزرگ دختر داییم خیلی صدقه میزاشتن همرو میدزدیدیم شانسی م ...

منو خواهرم دوقلو هستیم وقتی میرفتیم خونه مامان بزرگمون با پسرداییم ک ۳ سال از ما کوچیک تره دختر بازی و خاله بازی میکردیم فقط زمان آمپول زدنش 😂😂 تو خاله بازی من میشدم مامان پسر داییم خواهرم میشد خواهر پسر داییم 😂😂

منو خواهرم دوقلو هستیم وقتی میرفتیم خونه مامان بزرگمون با پسرداییم ک ۳ سال از ما کوچیک تره دختر بازی ...

ههه بچگی تباه ما عاشق این بودیم داییم تنبیهمون کنه بندازتمون تو کمد سوار متکا می‌شدیم اسب سواری میکردیم بیچاره فک می‌کرد می‌ترسیم ادب میشیم

Kapoo