2777
2789
عنوان

شوهر کی اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقدتون خیلی طول کشیده خب شاید بابت اینه

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

منم دوس داشتم قبلا ولی تجربه کردم خسته شدم الان بهشم میگم ناراحت میشه میگه از دوس داشتن زیاده تو لا ...

من خسته نمیشم لاقل واسه ی روز شوهرم اینجوری باشه🥺

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بخدا خسته میشی دیوونه میشی من ک حرص میخورم

میشه منم ی روز فقط ی روز حرص بخورم خخخ.بخدا من از اون ور حرص میخورم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اینا از نشانه های ابنه که شوهرت اولا خیلی خیلی دوست داره دوما اینکه میترسه شما رو از دست بده نمیدونم ببخشید اینو میگم شاید یه تجربه تلخی داره . مطمئن باش بدید زیر یه سقف راحتت میزاره . نگران نباش . 

اینا از نشانه های ابنه که شوهرت اولا خیلی خیلی دوست داره دوما اینکه میترسه شما رو از دست بده نمیدونم ...

مطمئنم قبل من کسی نبوده و من اولینشم

ولی خب شاید حق با شما باشه که میترسه از دستم بده چون خودم اوایل احمق بازی در آوردم در مورد یه خواستگارم ک فامیلمونه بهش گفتم این رفتارش بدتر شد

اینا از نشانه های ابنه که شوهرت اولا خیلی خیلی دوست داره دوما اینکه میترسه شما رو از دست بده نمیدونم ...

نه مردی ک وابستست از وابستگیش کم نمیشه

من ۱۳ساله ازدواج کردم

از وابستگی شوهرم هیچوقت کم‌نشده

💛میشه یه صلوات مهمونم کنید برای حاجت دلم💛