2777
2789
عنوان

شوهر کی اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 44 پست
نه مردی ک وابستست از وابستگیش کم نمیشه من ۱۳ساله ازدواج کردم از وابستگی شوهرم هیچوقت کم‌نشده

همه اینجوری نیستن . وابستگی با این حالت فرق داره ابن بیشتر مراقبته . وقتی برن خونه خودشون درست میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اذیت نمیشی؟

الان ازم دوره

ی شهر دیگست

میگفت رفتم مسجد روضه میخوند اسم‌تورو تو روضه گفت

میگفت هی میگفتم الهی فدات بشم الهی قربونت برم

بخاطر دوریش خیلی بدتر شده

قبلا وابسته بود ولی الان عذاب میده با وابستگیش

💛میشه یه صلوات مهمونم کنید برای حاجت دلم💛           
مطمئنم قبل من کسی نبوده و من اولینشم ولی خب شاید حق با شما باشه که میترسه از دستم بده چون خودم اوای ...

سعی کن جوری رفتار کنی که شاخکاش تیز نشه گوشی نگیر دستت پیشش دنبال خلوت نگرد وقتی پیشته بهش اطمینان بدی بهت اعتماد میکنه درست میشه

همه اینجوری نیستن . وابستگی با این حالت فرق داره ابن بیشتر مراقبته . وقتی برن خونه خودشون درست میشه& ...

من اسم این حالت میزارم وابستگی شایدم اشتباه میکنم

خب وابسته کسی هستی ک مراقبشی براش اتفاقی نیفته

ینی میگین بهم اعتماد نداره؟

اعتماد نداره نه که شک داشته باشه نه . چون شما مثل اون حساس نیستی فکر میکنه به رابطه کمتر از اون اهمیت میدی میخواد شمارو بکشه سمت خودش بهش خیلی توجه کن . یه موقع هایی الکی ام شده ادای کاراشو دربیار . بزار بدونه براش مهمی . مثلا برو سراغش وقتی سرش تو گوشیه بگو به کی اس مبدی یا کی بود زنگ زد . مردا عاشقه توجه هستن

من اسم این حالت میزارم وابستگی شایدم اشتباه میکنم خب وابسته کسی هستی ک مراقبشی براش اتفاقی نیفته

وابستگی یعنی نتونی بدون اون زندگی کنی نه ابنکه مثلا یه شب بخواد زنت بره خونه خواهرش صدبار بزنگی این مراقبته 

اعتماد نداره نه که شک داشته باشه نه . چون شما مثل اون حساس نیستی فکر میکنه به رابطه کمتر از اون اهمی ...

اونوخ ناراحت نمیشه که بهش اعتماد ندارم؟ آخه مامانم میگه مردا رو نباید مستقیم حساسیت نشون بدی چون یادش میوفته انگار میتونه یه کارایی بکنه

وابستگی یعنی نتونی بدون اون زندگی کنی نه ابنکه مثلا یه شب بخواد زنت بره خونه خواهرش صدبار بزنگی این ...

فعلا که عقدیم ولی اتفاقا میگه بعد عروسی یه شبم نباید ازم جدا بخوابی هر جا منم تونستم برم باهم میریم 

وابستگی یعنی نتونی بدون اون زندگی کنی نه ابنکه مثلا یه شب بخواد زنت بره خونه خواهرش صدبار بزنگی این ...

نمیدونم خواهر

هرچی تو بگی😉