2777
2789
عنوان

روزگار من و پسرام(۳۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اااا...من از اون قسمت ک مامان و خاله اومده بودن خونتون دیگه نخوندم خسته نباشی 😍 یه چیز بگم منم دل ...

عزیزم.

ان شاالله ب زودی زود میری ، بعدم اگر دوست داشتی صاحب دوقلو میشی دیگه تمام و کمال چسب میشی ب خونه زندگیت.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
محمدو این قسمت دوست داشتم    

خواستم از تله ای ک دم در برا باباش گذاشته بود ، عکس بگیرم بفرستم ک ، قبل از من ، خودش باباش رو برد و بهش نشون داد چجوری قراره نابود بشه.

خواستم از تله ای ک دم در برا باباش گذاشته بود ، عکس بگیرم بفرستم ک ، قبل از من ، خودش باباش رو برد و ...

من از اون جاییش ک گفته خانما محترم هستن خوشم اومد

تصورشم کردم ...یه پسر چشم و ابرو و مو مشکی با موهای لخت😁

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
آره. ولی میگه نمیرم.من میخوام از شماها یاد بگیرم . کرونا هم ک دل داده ب دلش.

اصلا مدرسه رفتن توي اين اوضاع به ما معلمها هم حال نميده تا برسه بچه ها ، ميدوني يكي از دلايلي كه من دوباره باردار شدم اين بود كه امسال رو هم مدرسه نرم تا ان شا الله سال ديگه كرونا تمام بشه و با خيال راحت حضوري برم سر كلاس .

اصلا مدرسه رفتن توي اين اوضاع به ما معلمها هم حال نميده تا برسه بچه ها ، ميدوني يكي از دلايلي كه من ...

آره منم نمیفرستمش.فعلا هم ک گفتن مجازی.

ولی خوب کلاس اول مهمه.

میترسم از اولش اینجوری شد ، علاقه مند نشه ب مدرسه.

روانشناسمونم گفت کلا سیستم آموزشی ایران با روحیات و مدل بزرگ شدن پسرمون تطابق نداره زیاد.اذیت میشه توی این سیستم.

آره منم نمیفرستمش.فعلا هم ک گفتن مجازی. ولی خوب کلاس اول مهمه. میترسم از اولش اینجوری شد ، علاقه م ...

كلاس اول واقعا مجازي سخت هست من از اول ارديبهشت كه مرخصيم تمام شده بود پايه اول رو داشتم خيلي خيلي سخت بود هم براي بچه ها هم براي خودم . يك سال دير مدرسه بره هيچ اتفاقي نميفته ان شا الله تا سال ديگه هم خدا بزرگه و اين ويروس لعنتي ريشه كن ميشه .