2777
2789
عنوان

روزگار من و پسرام(۳۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 45 پست
كلاس اول واقعا مجازي سخت هست من از اول ارديبهشت كه مرخصيم تمام شده بود پايه اول رو داشتم خيلي خيلي س ...

پسر من بخاطر ۴ روز ، امسال باید بره مدرسه.

چند بار ب سرم زده نفرستمش.

ولی معلوم نیست کرونا تا کی هست.

و اینکه از دوستای دور و برش جا میمونه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من بخاطر ۴ روز ، امسال باید بره مدرسه. چند بار ب سرم زده نفرستمش. ولی معلوم نیست کرونا تا کی ه ...

كلاس اول رو اگر بخواد به صورت مجازي بخونه يا خودت بايد خيلي براش وقت بگذاري يا معلم خصوصي بگيري اگر از پسش بر ميا و فكر ميكني پسرت همكاري ميكنه خوب بفرستش ولي در غير اين صورت باز با يك مشاور مشورت كن . ديگه توكل به خدا ان شا الله كه بهترين راه رو خدا سر راهت بگذاره .

كلاس اول رو اگر بخواد به صورت مجازي بخونه يا خودت بايد خيلي براش وقت بگذاري يا معلم خصوصي بگيري اگر ...

راستش قصدم معلم خصوصی بود.

من با دوقلو ها وقت نمیکنم.

پیش دبستانیشونم آخراش مجازی شد.من‌نتونستم باهاش کارکنم.

توکل ب خدا

دختر منم امسال میره کلاس اول😑

ببين عزيزم امسال من دانش آموزاني داشتم كه اولياشون خيلي باهاشون كار ميكردند و زمان ميگذاشتند و خدا رو شكر مشكلي هم نداشتن چون آموزش مجازي واقعا مستلزم تمرين زياد در خانه هم هست و معلم هم ديگه هر كاري از دستش بربياد انجام ميده ولي خوب همكاري اوليا نياز ضروري هست ، شما هم حتما حتما بايد توي خونه با دخترتون كار كنيد ان شا الله كه مشكلي پيش نمياد و ان شا الله خدا خودش كمك كنه بچه هامون به زودي از نعمت در كنار همسالانشون بودن لذت ببرن .

خسته نباشی مرجانم..خیلی خوب بود درضمن جای نگرانی نیس خوابیددن بچه ها که همینجورین تقریبا تا شش ماهگی همش در حال خوابن بزار بخوابن بهتره ..

معنی اسمم یعنی:برنج ..گوشت..کوردی مهاباد  
خسته نباشی مرجانم..خیلی خوب بود درضمن جای نگرانی نیس خوابیددن بچه ها که همینجورین تقریبا تا شش ماهگی ...

ممنون دوست عزیز.

آخر یه بار برنج و گوشت آماده میزارم رو گاز ، تا کاربریتو دیدم ، میشینم نصف شبی میخورم.

ممنون دوست عزیز. آخر یه بار برنج و گوشت آماده میزارم رو گاز ، تا کاربریتو دیدم ، میشینم نصف شبی میخ ...

خخخخخخ منم الان گشنمه البته همیشه گشنمه ولی باید رعایت کنم انقد نخورم چاق نشیم 🤕

خخخخخخ منم الان گشنمه البته همیشه گشنمه ولی باید رعایت کنم انقد نخورم چاق نشیم 🤕

دیشب داشتی که امروز واسه محمد برنج و جوجه گرم کردی خورد خخخ