2777
2789
عنوان

شستن پای بچه در حمام

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 65 پست
نهایت صاحبخونه قبول نمیکنه.ولی شما بخاطر خودت هم که شده باید بگیری.پول روشویی فدای یه تار موی بچت و ...

آره واقعا سخته😭😭 ممنون از محبتت😍😘

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
به نظرت برم آفتابه بزرگ بخرم؟ خخخ پس عمه هم به درد میخوره😁

اره بنظرم راحت میشه کارت اینجوری میتونی یه صندلی هم بذاری کوچیکشو بشینی رو اون بشوری یا هم مث حالت ببخشید دسشویی کردن بشینی دیگه کمرتم درد نمیگیره

اره😆

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه افتابه بخر بعد سرش یکم با قیچی ببر که سرش گشادتر شه بزار زیر شیر حموم بعد بچه رو بشور اینطو ...

این خوووبه ولی فقط یه چیزی

بازم باید بشینم کمر درد نمیگیره؟

اره بنظرم راحت میشه کارت اینجوری میتونی یه صندلی هم بذاری کوچیکشو بشینی رو اون بشوری یا هم مث حالت ب ...

راس میگی بهتررره هااا

حتما امتحان میکنم

باورت میشه کلی استرس این موضوعو دارم هنوز کامل جاگیر نشدم موقت خونه مامانمم

راس میگی بهتررره هااا حتما امتحان میکنم باورت میشه کلی استرس این موضوعو دارم هنوز کامل جاگیر نشدم ...

عزیزم ⁦☺️⁩اسباب کشی سخته تا بیای خودتو وفق بدی با خونه جدید یکم زمان میبره

راستی خونه جدیدتونم مبارک باشه به شادی توش بلولین😂

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
عزیزم ⁦☺️⁩اسباب کشی سخته تا بیای خودتو وفق بدی با خونه جدید یکم زمان میبره راستی خونه جدیدتونم مبار ...

دقیقاااا

ممنون عزیزمممم😍😍😂😂😂

اگه شوهرت روشویی  نگرفت یه راهی هست یکم مسخره بنظر میاد اما میشه، یه صندلی بلند یا سه پایه بلند ...

این راه مثل اینه که خودم یه روشوی درست کرده باشم جااالب بود ممنون

خودتون انجام بدید وظیفه صاحبخونه نیست که

چرا گلم شیرآلات و این کارا با صاحبخونس گفتم قدیمیه محل نداد درحالی که ما الان خونه خودمونو دادیم مستاجر از اول گیر داد کدوم شیرآلات مشکل دارن درست کردیم. آخه وقتی راضی نیست بخریم میگه پولش پای خودتون . آخرم که میریم نمیشه بارش کرد برد ؛ واقعا تو این نبودی و بی پولی زوووره

نمیدونم چقد قبول دارین

چرا گلم شیرآلات و این کارا با صاحبخونس گفتم قدیمیه محل نداد درحالی که ما الان خونه خودمونو دادیم مست ...

ببین شیرآلات خراب باشه آره موظفه سالم تحویلتون بده ولی شما چیزی رو میخواید که ضرورت حموم نیست، چون بچه دارید نیاز خودتونه، دیگه صاحبخونه بنده خدا در ضامن این نیست  بعدا هم به کار کسی نمیاد بخواد هزینه کنه. حالا مثلا کولر اینا باشه بخرید بذارید باشه بعدا باید حساب کنه ولی چیز غیرضروری نه

قدیمی بودنم جز شرایط خونه بوده دیگه، میتونستید نپسندید. انشاالله خودتون یجا رو بخرید به سلیقه و نیاز خودتون تجهیز کنید گلم

ببین شیرآلات خراب باشه آره موظفه سالم تحویلتون بده ولی شما چیزی رو میخواید که ضرورت حموم نیست، چون ب ...

آره عزیزم قبول دارم چیزی که من خودم میخوامو باید خودم تهیه کنم ولی باید لوله کشی اینا کرد میگیم آخرش خوونه مردمه ولی کاش میشد که مشکل منم حل بشه.

باورت میشه خونه گرم بود کولرش کوچیک الان خودمون کولر بزرگتر خریدیم و درتلاش بالا بردنشیم؟؟  اصلا محل نذاشت گفتیم گرمه بیاد ببینه چیکار کنه فقط گفت پوشالشو عوص میکنم

پیر مرد پیرزنم هستن آخرش میگیم گناه دارن ولش کن خودمون خریدیم گفتیم بعدم میبریمش،

گلم من خونه دارم خواستم نزدیک مامانم باشم واسه همین نرفتم چون بچه خیلی پرسر وصدا و گریونی دارم گفتم کمکم باشن

مرسیی از دعای قشنگت 

الهی شما هم هرچی میخوای خدا بهت بده

سینشو بذاری رو بازوت پاتم بذاری کنار کاسه توالت ک تکیه گاه دستت شه ساعدتم بذار زیر بغلش ک نیفته بعدب ...

سلاااام خوبی

من این راهو امتحان کردم باااازم آب میپاشه😭😭😭

سلاااام خوبی من این راهو امتحان کردم باااازم آب میپاشه😭😭😭

سلاممم مرسی تو خوبی

آفتابه؟؟ عه🤔راه دیگه ای ب ذهنم نمیرسه🤔

ببین میتونی ی تشت کوچیک بذاری زیرش ک آب بریزه تو اون نپاشه🤔ینی از آفتابه ک آب میاد جایی ک بچتو میشوری تشتو بذاری زیر پاش ک آبی ک دسشوییشو شستی باهاش بریزه تو اون شاید اینجوری نپاشه🤔

ببین تو هر حالتی یه ذره آب ک میپاشه چون دیگه آبه دیگ ولی خب پایینای شلوارتو بکش بالا ک اگ پاشیدم ب شلوارت نخوره بعدزود بتونی پاتو آب بگیری