2777
2789

بنظرتون بوتاکس کنم؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز میشه بگید چرا بوتاکس خوب نیست ، بنظر شما برای اینکه خط اخم عمیق نشه و یا از بین بره راهی هست؟

دخترخالم بوتاکس تزریق کرد بعد یمدت افتادگی پلک گرف و سردرد از اون به بعد دیگه از بوتاکس میترسم 

میتونید مزوجوانسازتزریق کنید

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
شاید صورتت خشک و کم آب شده کرم مرطوب کننده ابرسان استفاده میکنی؟

اره پوستم خشکه مرطوب کننده هم استفاده میکنم.

نمیدونم چیکار کنم چروکا محو بشن البته خیلی کمه ولی نمیخوام باشن

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
اره پوستم خشکه مرطوب کننده هم استفاده میکنم.نمیدونم چیکار کنم چروکا محو بشن البته خیلی کمه ولی نمیخو ...

ژل کرم ابرسان رویوال خوبه شبا با یه شوینده ملایم صورتتو بشور آلودگی های طول روز بره بعد صورتت هنوز یکم مرطوبه از این بزن بعد صبحا صورتت رو فقط با آب خالی بشور باز ازش بزن 

این ماه خودم نواکنه گرفتم ولی فک کنم رویوال بهتر بود