2777
2789
عنوان

شستن پای بچه در حمام

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 65 پست
سلاممم مرسی تو خوبی آفتابه؟؟ عه🤔راه دیگه ای ب ذهنم نمیرسه🤔 ببین میتونی ی تشت کوچیک بذاری زیرش ک ...

عزیزدلمممم مرسی که جوابمو دادی فک نمیکردم دیگه بیای دمت گررررم😍😍😍 آره توووو فکر همین بودم باید تلاااشمو بکنم😆😆

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
عزیزدلمممم مرسی که جوابمو دادی فک نمیکردم دیگه بیای دمت گررررم😍😍😍 آره توووو فکر همین بودم باید تل ...

عزیزمی فدات😂🌷

اوهوم ایشالا ک اینجوری بهتر میشه😁

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمی فدات😂🌷 اوهوم ایشالا ک اینجوری بهتر میشه😁

بدیش‌اینه هرکااار کنی تو حمام کمر و زانو درد میگیره😖😖

ممنونم عزیزخانم😍 

شما چندتا کوچولو دارین؟؟😍😍😍😍

بدیش‌اینه هرکااار کنی تو حمام کمر و زانو درد میگیره😖😖 ممنونم عزیزخانم😍  شما چندتا کوچولو د ...

اره دیگ هیچی مث روشویی نمیشه سرپایی زود میشوری میره

خواهش میکنم عزیزم😍

😁مجردم من گلم😬😂ولی نقش درخشانی تو بزرگ کردن خواهرزاده و دختر خالم داشتم دیگ چم و خم بچه داری اومده دستم😂

حالا یکیشم تو راهه🙄😂

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
اره دیگ هیچی مث روشویی نمیشه سرپایی زود میشوری میره خواهش میکنم عزیزم😍 😁مجردم من گلم😬😂ولی نقش ...

آره بهتره حالا زنداییم بم تعارف زد بخوای دایی میاد واست یه روشویی توی حمام میزنه؛ شوهرمم میگ من بلدنیسم اگ بلدن بیان راحت باشی ولی مامانم میگه آخرش یه مدت باید تو حمام بشوریش و خودشو قشنگ نمیگیره چون بزرگتر میشن و برا یه مدت کوتاه این کارو نکن همینجوری عادت کن

آخی خییییلی خوبه واسه بچه خودت کلی تجربه به درد بخور داری😍 من ک‌هیچی‌‌نداشتم واقعا موووش آزمایشگاههیم شد😑😁

آره بهتره حالا زنداییم بم تعارف زد بخوای دایی میاد واست یه روشویی توی حمام میزنه؛ شوهرمم میگ من بلدن ...

آره راس میگ فوقش چن ماهه دیگ بعدش ک تونست راه بره براش دمپایی بذار تو حموم ببر اونجا یا کنار کاسه دسشویی مث حالت تو دسشویی نشستن بشینه بشورش اصلا نمیپاشه...

آره😍🥰

آخی الهی طفلک😅😘عب نداره دیگ تجربس یاد میگیری برا بچه بعدیت همه چی کار میاد دستت🥰