2777
2789
عنوان

شستن پای بچه در حمام

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 65 پست
به شوهرت بگو یه روشویی  بزرگتر نصب کنه بعدن هم ببرین با خودتون

حرفی‌نداره بخره ولی اصلااا جا نداره دستشویی😞😞

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فقط همین فکر به ذهنم میرسه جووراب ببندم آخه وقتی هنوز نمیتونه بایسته چطوری توی دستشویی؟؟

سینشو بذاری رو بازوت پاتم بذاری کنار کاسه توالت ک تکیه گاه دستت شه ساعدتم بذار زیر بغلش ک نیفته بعدبا همون دستت شلنگو بگیر یا هم شلنگو بذار تو یه افتابه بذار پر شه افتابه ازون لولش اب میاد بیرون راحت بشور...

حتی حمومم میتچنی با اون افتابه بکنیا...افتابه رو بذار زیر شیر حموم پر شه وقتی پر شد از لوله اقتابه میاد اونجوری دیگ اصلا نمیپاشه فقط پاهای نی نیت میخوره به زمین ک اونم بعد شستنش پاهاشم آب بگیر

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

اگه شوهرت روشویی  نگرفت یه راهی هست یکم مسخره بنظر میاد اما میشه، یه صندلی بلند یا سه پایه بلند بزار تو حموم نزدیک شیر مخلوط ،بعد یه لگن بزرگ بزار روش،بعد  شیر رو از حالت دوش دربیار  ،لگن و سه پایه رو زیرش بزار ،بچه رو بالای لگن بگیر بشور ،اینجوری  اب هم نمیپاشه  بهت 

عزیزم یه افتابه بخر بعد سرش یکم با قیچی ببر که سرش گشادتر شه بزار زیر شیر حموم بعد بچه رو بشور اینطوری اصلا اب بهت نمیپاچه خیلی راحته هزینه ایم نداره برات

پسرم قلبه من چه خوبه که دارمش      
آخه مستاجرم اگ چیزی باشه بشه حملش کرد ببرم خونه خودم  شاید همسر قبول کنه

نهایت صاحبخونه قبول نمیکنه.ولی شما بخاطر خودت هم که شده باید بگیری.پول روشویی فدای یه تار موی بچت و کمر و پای خودت.

نگیری چند برابر پول روشویی رو بدی برای درمان کمردردت و اعصابِ خوردت.

آهان آره حموم سخته، بگو یه شیر مخلوط شلنگ خور بذاره با پایه شلنگ بگیر زیر اون بشور

گفتم به صااابخونه گف برای عروسمونم همچین کاری نکردیم😑

یا بگیرید نصب کنید یا ی جوراب بنداز به شیر اب نپاشه روت زیر ی صندل کوچیک بذار بشور

صندلی واسه خودم بذارم؟

عزیزم من بدبخت با این که باردارم دختر یک ساله ام رو میبرم توحیاط تودستشویی میشورم ومیام واقعا کمرم ت ...

سختهههه

دستشویی تو خونه ندارین؟؟

عزیزم شیلنگ بنداز ب شیر اب ... راحت میشی

میشه؟؟؟ خب شلنگ چه کمکی میکنه؟ آخرش یه دست بچه رو باید بگیرم

سینشو بذاری رو بازوت پاتم بذاری کنار کاسه توالت ک تکیه گاه دستت شه ساعدتم بذار زیر بغلش ک نیفته بعدب ...

باید آفتااابه رو تمرین کنم راس میگی😉

باید آفتااابه رو تمرین کنم راس میگی😉

😁خیلی کارسازه اون منم از عمم یاد گرفتم😆

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
😁خیلی کارسازه اون منم از عمم یاد گرفتم😆

به نظرت برم آفتابه بزرگ بخرم؟

خخخ پس عمه هم به درد میخوره😁