الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره فقط همین فکر به ذهنم میرسه جووراب ببندم آخه وقتی هنوز نمیتونه بایسته چطوری توی دستشویی؟؟
سینشو بذاری رو بازوت پاتم بذاری کنار کاسه توالت ک تکیه گاه دستت شه ساعدتم بذار زیر بغلش ک نیفته بعدبا همون دستت شلنگو بگیر یا هم شلنگو بذار تو یه افتابه بذار پر شه افتابه ازون لولش اب میاد بیرون راحت بشور...
حتی حمومم میتچنی با اون افتابه بکنیا...افتابه رو بذار زیر شیر حموم پر شه وقتی پر شد از لوله اقتابه میاد اونجوری دیگ اصلا نمیپاشه فقط پاهای نی نیت میخوره به زمین ک اونم بعد شستنش پاهاشم آب بگیر
°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
اگه شوهرت روشویی نگرفت یه راهی هست یکم مسخره بنظر میاد اما میشه، یه صندلی بلند یا سه پایه بلند بزار تو حموم نزدیک شیر مخلوط ،بعد یه لگن بزرگ بزار روش،بعد شیر رو از حالت دوش دربیار ،لگن و سه پایه رو زیرش بزار ،بچه رو بالای لگن بگیر بشور ،اینجوری اب هم نمیپاشه بهت
عزیزم یه افتابه بخر بعد سرش یکم با قیچی ببر که سرش گشادتر شه بزار زیر شیر حموم بعد بچه رو بشور اینطوری اصلا اب بهت نمیپاچه خیلی راحته هزینه ایم نداره برات