2777
2789
عنوان

جدابشم یا ادامه بدم؟ 💔😞

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 59 پست

این گربه رو دم حجله کشته.جدایییی

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خستم بخدا💔

ازهمین فرصت استفاده کن و باهاش بهم بزن تادیرنشده

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

دوران نامزدی واسه پی بردن به همین چیزاس نه عشق بازی منتهاش اکثر زن ها درگیراحساس میشن وبعدش طرفو میشناسن بایدونه بچه اگه میخوای مثل این زن هانشی که تعدادشون تو این سایت هم کم نیست ازالان پیشگیری کن

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
ازهمین فرصت استفاده کن و باهاش بهم بزن تادیرنشده

واسه جدایی باید چکار کنم؟ اصن چجوری نامزدی رو بهم میزنن؟ همین که وسیله هایی که هدیه بهم دادنو پس بدم تموم میشه ‌؟ 

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨

عزیزم من نمیگم جای تو بودم چیکار میکردم...ولی خودت از خودت یه سوال بپرس!!آیا میتونی اخلاق این آقا رو تا اخر عمر تحمل کنی؟

.

ببین عزیزم تو الان خونه ی پدرت هستی حتی توی شناسنامه اون فرد هم نرفتی و با این اخلاق بد که هر چند شاید اختیار خودش نیست و عصبیه ولی داره تو رو عذاب میده!...فکر کن وقتی تو این لحظه که همچین نسبت محکمی هم با هم ندارین داره باهات اینجوری میکنه،اگر بری خونه خودتون چیکارت میکنه...

این آقا توهم اینو زده که شما کاملا در اختیارش هستید و مشخصه که اصلا از از دست دادن شما نمیترسه که اگر بترسه مراعات میکنه!

خیلی خستم بخدا💔

ببین اینقد خودتو حقیر نکن اونا باید نازتو بکشن 

نامزدت تو این دوران خیلی باید بهت توجه کنه

ولی ببخشیدا محل سگم بت نمیرارن

اگ لیاقت خودتو خونوادت این رفتاراست ادامه بده 

اگه نه پس سریع تصمیمتو بگیر و تموم کن این رابطه ی سمی رو

هرچ برات خریده با انگشتر با آژانس بفرس دره خونشون هرچقدم زنگ زدن خانوادش یا خودش جوابشونو نده

مگه کیه ک جواب تلفن پدرتو نداده 

دختر خودتو نجات بده

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
واسه جدایی باید چکار کنم؟ اصن چجوری نامزدی رو بهم میزنن؟ همین که وسیله هایی که هدیه بهم دادنو پس بدم ...

من اگه بودم‌ به خودش میگفتم همزمان هم مامانت با مامانش حرف بزنه و دلایل رو بگه و هدیه هارو پس بده

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

حالا عقد هم نیستین جداشدن راحت تره 

اگه ازدواج کنی تمام عمر همه این اخلاقا رو باید تحمل کنی امید ب درست شدنش نداشته باش

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش

یه درصد دیگه بهش فک نکن بخدا دو ساله پیر میشی و روانی .از من گفتن بود دابستگی و دوست داشتن رو بذار کنار.از من گفتن بود خود دانی .

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.