2777
2789
عنوان

جدابشم یا ادامه بدم؟ 💔😞

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی تو عصبانیتم حرفهای خیلی زشت میزد..ولی من چیکار میکردم!!موقعی که اروم بود مینشستم باهاش حرف میزدم میگفتم ببین خوب نیست یه مرد به زنش همچین حرفایی بزنه زنو مرد باید به هم احترام بزارند حرمت بینشون شکسته نشه فردا پس فردا بخایم بچه دار بشیم اینطور جلوی بچه فوشم بدی یاد میگیرههه اونم همین رفتارو با خانوادش میکنه‌.رفتارتو درس کن کن یه زن موجود لطیفی با کوچکترین حرفو رفتار دلش میشکنه..من دوستای خیابونیت نیستم که اینجوری با من رفتار میکنی زنتم بهم ارزش بده یکمم

بی وفا باشی شکایت میکنند♣️با وفا باشی خیانت میکنند...

گفتم منم بلدم فوشت بدم بی عرضت کنم ولی احترامتو دارم نمیخام کاری کنم که حتی چش تو رو هم نگاه کردنو نداشته باشیم یه عمر میخایم کنار هم زندگی کنیم بزار به خوشی کنار هم باشیم محبت کنیم به از هم تنفر نداشته باشیم خلاصه خیلی حرفای دیگه زدم تا فهمید

بی وفا باشی شکایت میکنند♣️با وفا باشی خیانت میکنند...
اصلا حرمتی برام نذاشتن

عزیزم از الان حرمت و احترام و ناز کشیدن نداری مطمعن باش بعد ازدواج نداری واسه شوهرت 

اینو مطمعن باش ،،،،،

پس فردا هم که ازدواج کنی هرچیزی بشه،،پدرمادرش میگن مگه اخلاقش رو نمیدونستی!!!مگه پسر مارو نمیشناختی؟؟!میخواستی ازدواج نکنی ،،مگه زورت کرده بودیم ؟؟؟

از الان یا میخت رو بکوب یا تمومش کن،،،،،

همینطور صبر کنین ببینین میان جلو ،،،به این راحتی نبخشین،،یا حتی بگین دخترم میخواد نامزدی رو پس بزنه ،،،،

تا یه کم بترسن

میخوام همین کارو کنم😔

همینطور صبر کنین تورخدا ضعف نشون نده ،،

اتفاقا به پدر مادرت بگو کسی که از الان حرمت شما و منو نگه نمیداره و تو نامزدی اینقد باهام بد و عصبی رفتار می‌کنه ،،پس فردا برم خونه اش بدتره،،،،،

هیچ حرفی نزنین ببینین چی میشه ،حتی یه سال،،اصلا به روی خودتون نیارین که براتون مهمه،،،

وایسین وقتی اومدن جلو همه حرفاتون رو بگین ،،،،،بگین از الان حق ندارین با دختر من اینجور رفتار کنین ،،،،

بگو باید شوهرت بره روانشناس بخاطر عصبی بودنش،،

اصلا یه بهانه بیار تمومش کن،،نزار بدبخت شی

همینطور صبر کنین تورخدا ضعف نشون نده ،، اتفاقا به پدر مادرت بگو کسی که از الان حرمت شما و منو نگه ن ...

یعنی میگی صبر کنیم تا بیان جلو؟   یعنی وسیله هارو پس ندم تمومش کنم اینجوری؟ 

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨
میخوام همین کارو کنم😔

آفرین اصلا ناراحت نباشا

قوی باش عزیزم 

خودتو نجات بده 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪