2777
2789
عنوان

مطمئن شدم همسایه مون ماریجوانا یا همون گل کاشته...

| مشاهده متن کامل بحث + 6652 بازدید | 147 پست

تو اینجور تاپیکا یه عده رو میبینم استارتر رو تشویق میکنن باخودم میگم وقتی خانم همسایه زیر مشتو لگد شوهرش له میشه وقتی زیر گوش خودتون همسایه تون گرسنه میخوابه اونوقت کجایید حتما اون موقع به شما ربطی نداره!!کسی از مسئولیت اجتماعی حرف میزنه که به اینجور مسائلم واکنش نشون بده😏😏😐

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله.عزیزم

وای پس چرا میکارن همه جا

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
چرا نگی...میدونی چنتا جوون بدبخت میشن با همونا

چرا بگه؟؟؟خدا عقل داده هرکسی واسه خودش تصمیم میگیره بعدم گل مثل شیشه ک نیست خونه خراب کن باشه تازه استفاده دارویی هم داره

کاربری قبلیم تعلیق شد😑
Daghighan age inghad rahat o dar dastras nabashe javoona ham inghad toosh gereftar nemishan,

چی بگم با این تفکر جامعمون روز به روز بیشتر تو گند وکثافت فرو میره یه نفر وقتی میبینه مردم خیلی راحت از کنار اینجور مسائل رد میشن میگه بذار منم بیام تو این کار سودش که خوبه کسیم اگه بفهمه کاربه کارم نداره

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
همون شاهدونه هس دگ  برگاشه.شنیدی میگن شاهدونه زیاد بخوری منگی میاره?اینم برگ همونه خشک میکنن م ...

اره اصلا هم نمیتونن بابت کاشتش کسی رو دستگیر کنن چون ی دونه ی خوراکی داره... تو قوتوو کرمونی ب کار میرت مقوی هم هست اما زیادی خوردنش گیجی و لکنت زبون میاره

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)
فعلا که میبینی اکثرا میگن لو نده زندگی اجتماعی تو ایران نابود شده همه یه جمله ی سرت تو کارخودت باشه ...

همه یه چیزی یاد گرفتن میگن. سرت تو کار خودت باشه زمانی درسته که برای دیگران مشکلی پیش نیاره. همون گل رو چند روز دیگه تو مدرسه بچه ما پخش کنن باز نظرمون همینه؟! 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
عزیز ب مرور سلول خاکستریه مغزو از بین میبره و باعث میشه کلا یارو عقلش رفته رفته از دست بره

نه بابا فک نکنم اگه اینطوری بود تو کشورایی مثل کاناداوو اینا ازاد نمیکردن مصرفشو 

اونایی که رو مغز تاثیر میذاره مواد صنعتیه نه گیاهی 🤔

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕

من باشم زنگ میزنم...شاید از نهایت ترسم به منابع طبیعی یا سازمان کشاورزی میگم...باقیش با خودشون...من وجدانم آسوده...

این که میگن سرت تو کار خودت باشه رو درک نمیکنم....همین اکثریت جامعه ما شدن که امثال دزد و قاچاقچی و جاعل و مختلس و ریاکار و متجاوز زیاد شده...وقتی خدایی نکرده سر خودشون یا عزیزشون بیاد...اون زمان تا خدا رو هم زیر سوال میبرن که چرا و چرا...به خاطر همین نوع سکوت...همین به تو چه ها...همین سرت تو کار خودت باشه ها...قیمه ها رو نریزین تو ماستها...سرت تو کار خودت باشه...ماله زمانیه که طرف آسیبی به کسی نمیزنه...اون به تو چه گوها عزیزشون...خش برداره...زمین و زمان و یکی میکنن...ولی برای همسایه...به من چه...به تو چه...مخالفی ریپلای نکن..

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊