2777
2789
عنوان

مطمئن شدم همسایه مون ماریجوانا یا همون گل کاشته...

| مشاهده متن کامل بحث + 6652 بازدید | 147 پست
واسه اینکه تونستم جلوی بدبخت شدن حداقل چند تا جوون رو بگیرم و نگرفتم

از این نگیرن از جایی دیگه میگرین😂😂😂حرفا میزنیا

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بلاتکلیفی😉

بصورت ناشناس لوش بده چون با جون جوونای مملکتمون داره بازی میکنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
کددم استان هستیدتو نقشه های هوایی نشون میده نوع گیاه کشت شده چیه چجور جهاد نفهمیده ؟؟؟چندمتر کاشته ز ...

جهاد اصلا کاری نداره😑

فقط نگاه میکنه ببینه کی دور زمینش دیوار کشی کرده بریزه سرش😑

اگه اون دور و اطراف زمین های دیگه هم هست .خیالت راحت .

به کسی دیگه بگو زنگ بزنه ب ۱۱۰ ک اگه از شما پرسید دروغ نگی .بگو من نگفتم

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
برو بخودش بگو به پلیس نگو شاید جوونه اشتباه کرده ولی بخودش بگو بترسه دیگه جمع کنه بساطشو

جوون نیست پسراش جوونن...آخه خیلییی ادعای دینداری و مسلمونی میکنن

حدیث چشم مگو با جماعت کوران
از کجا اینقدر مطمنی؟؟؟ راستی گل همون شاهدونه هست؟

نه فک کنم

شاهدونه حشیشه

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
آره من جات باشم مطمئن باشم آمار میدم. همین ها جوون ها رو بدبخت میکنن

فعلا که میبینی اکثرا میگن لو نده زندگی اجتماعی تو ایران نابود شده همه یه جمله ی سرت تو کارخودت باشه رو یاد گرفتن مثل طوطی تکرار میکنن 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

الان کجای این مسئله،شده دغدغه شما؟خوبه آدم همسایه شما نیست وگرنه نصف شب مریض بشه اتفاقی بیوفته مجبور بشه بره بیرون احتمالا میگی رفت وآمد مشکوک داره.چکار داری به کار بقیه خانم محترم.واسه خودت میگم سرت تو زندگی خودت باشه😬

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁
واسه اینکه تونستم جلوی بدبخت شدن حداقل چند تا جوون رو بگیرم و نگرفتم

هیچ جوونی با مصرف ماری جووانا بدبخت نمیشه قطعا ضررش از سیگار و قلیون کمتره

برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم دعا کنید