2777
2789
عنوان

مطمئن شدم همسایه مون ماریجوانا یا همون گل کاشته...

| مشاهده متن کامل بحث + 6652 بازدید | 147 پست
دقیقاااااا اینا از خداشونه جوونا معتاد بشن فقط ساکت بشن کار خودشونم هست این همه مواد ولرد کشور میشه ...

درسته...اونا بد...اونا شیطان مطلق...من کیم؟؟؟...من چیم؟؟؟؟...اینو هر کس از خودش بپرسه...از وجدانش...میتونه راه درست رو تشخیص بده...منم یکی مثله اونام...وقتی چیزی دیدم که 1 درصد اسیب زننده هست...باید سکوت کنم...من نه متدینم و نه لائیک...من وجدانه انسانیم چی میگه...چی درسته؟؟؟...همین

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
تو اینجور تاپیکا یه عده رو میبینم استارتر رو تشویق میکنن باخودم میگم وقتی خانم همسایه زیر مشتو لگد ش ...

اینم ی جور مسئولیت اجتماعیه دیگه

دوستت دارم و همین جمله خبری کوتاه؛ بزرگ ترین خلاصه تمام عاشقانه های جهان است.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بگه؟؟؟خدا عقل داده هرکسی واسه خودش تصمیم میگیره بعدم گل مثل شیشه ک نیست خونه خراب کن باشه تازه ا ...

ببین زندگی من بخاطر همین گل داشت از هم میپاشید پس نگو خونه خراب کن نیست...خودت راضی ای شوهرت گل بکشه؟؟؟؟؟

😂 مگه میرن درخونه جوونا بهشون میدن ؟ خود اون جوونا میرن میخرن . حالا از اینم نخرن از یه جای دیگ ا ...

عه پس اونایی ک آشپزخونه مواد مخدر دارن و تولید میکنن هم همینطور...نباید کاریشون داشت و گفت مگه ب زور میدیم دستشون؟؟؟ اینایی ک شما میگین توجیحه وگرنه هممون میدونیم ک چ چیزیه و الان متاسفانه بین نوجوونا زیاد شده....همتون میگین بهترین دین انسانیت و فلان اینم یه نمونه شه 

تو اینجور تاپیکا یه عده رو میبینم استارتر رو تشویق میکنن باخودم میگم وقتی خانم همسایه زیر مشتو لگد ش ...

من به شخصه وقتی همسایم جیغ میزد و هر هفته دعوا داشت...بارها گفتم زنگ بزنم...اورژانس اجتماعی...گفتم صبر کنم...دعوای زن و شوهریه...دیدم میره قهر و دو روز بعد برمیگرده...و صاف تو چشمهای من نگاه میکنه و از کمالات شوهر و زندگیش میگه...آدم ابله رو نمیشه نجات داد...یا وقتی دیدم همسایه دیگم...برای خونش هر ماه 7 تومن چک داره...گفتم هزینه های اپارتمان رو کم کنم بهش فشار نیاد...ولی همون صاف تو چشمم نگاه کرد گفت مدیریت اپارتمان بلد نیستی بده به یکی دیگه ...بی چشم و رو زیاده...مردم از همین سرانجام میترسن...حقم دارن...ولی من میگم...مسئولیت انسانی و وجدانی...حکم میکنه که کار درست رو انجام بدی...و این درکش برای خیلی از ادمها حداقل 90 درصد تو این تاپیک سخته...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
نه گرون نیست مگه کوکائینه از 30 تومن شروع میشه

قیمتم دسته بچه ها نی نی سایته... دممون گرم واقعا

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)
نه عزیز ادا در نمیاریم ب قول شما پاستوریزه ایم .ما تنگیم شما خوبی

شما تاریکی

شدییییدا تاریک

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
باشه تو خوبی

مییییدووونم 😊

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش