2777
2789
عنوان

مطمئن شدم همسایه مون ماریجوانا یا همون گل کاشته...

| مشاهده متن کامل بحث + 6652 بازدید | 147 پست

😂 چه حالی میده به پلیس بگی بعد گل نباشه 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان کجای این مسئله،شده دغدغه شما؟خوبه آدم همسایه شما نیست وگرنه نصف شب مریض بشه اتفاقی بیوفته مجبور ...

واقعا من تاسف میخورم برا این طرز فکر ...پس زندگی اجتماعی مسولیت جمعی برا چیه شما چیزی درموردش نشنیدین؟؟

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

میلیارد میلیارد دزدیدن بردن خوردن اب از اب تکون نخورد هیچ کدوممون بابت حقمون ک خورده شد صدامون در نیومد حالا واس ی ماری جوآنا عذاب وجدان داری؟؟؟؟؟

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)
همون شاهدونه هس دگ  برگاشه.شنیدی میگن شاهدونه زیاد بخوری منگی میاره?اینم برگ همونه خشک میکنن م ...

😂 🤔واردیا اعتراف کن

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️
فک کردی لو بدی.تمام باندهای مواد مخدر نابود میشن؟دنبال دردسر نباش 

اگر قرار بود همه مثل تو فکر کنن دیگه الان هر کی یه باند زده بود قاچاق هم آزاد بود خواب باید جلو شون رو بگیرن تا زیاد نشن 

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 
خب به کسی مربوط نیست به نظرم...تو رو خدا سرمون تو کار خودمون باشه...چرا انقد مردم فضول و خاله زنک شد ...

من موندم اینا که انقد دغدغه دوس دارن چرا در مقابل اینهمه گرونیو اینا سکوت میکنن 😐

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕