2777
2789
عنوان

مطمئن شدم همسایه مون ماریجوانا یا همون گل کاشته...

| مشاهده متن کامل بحث + 6652 بازدید | 147 پست
عزیزم سکوت نکنی میکشنت

بنظرم ادم کشته بشه بهتر از اینه که عذاب وجدان اینو داشته باشه که چرا انقد داره سختی میکشه چرا باید ترس از اینده ی خودشو بچه هاش داشته باشه

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادب داشته باش

حب همینه دیگه

اینو میخواین

سرتون تو اعماق زندگی همدیگه باشه

بیا مودبانه شو گفتم

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
عزیزم شما سرت تو زندگی خودت باشه ب کسی ربطی نداره کی حجابش چجوریه فلانی معتاده ب شماها چه ربطی داره ...

من به عنوان یه انسان حق دارم تو یه جامعه سالم زندگی کنم، این خواسته ی زیادیه؟

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
واقعا الان شما جرات داری نسبت به خیلی چیزا تو جامعه اعتراض کنی و حقتو بخای ؟؟

اگه بی تفاوت بمونیم که زندگیمون از این بدتر میشه که. 

وقتی نسبت به چیزی بی تفاوت هستیم این مورد در آینده نزدیک برای اطرافیان خودمون اتفاق میافته.

از یه جای عمومی بزن، با یه سیمکارت الکی بزن. وقتی کنار شما میاره حتما دودش توی چشم شما هم میره، جوا ...

اتفاقا همونقد بی درو پیکره 

فک کردی گرفتن این مواد فروشا برای پلیساوو مسئولاش کاری داره ؟؟

نه معلومه که نداره 

اونا از خداشونه جوونا همه معتادو بنگی شن که هر کاریم میکنن کسی صداش نیادو فقط فکر اعتیادشون باشن 😑

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
من به عنوان یه انسان حق دارم تو یه جامعه سالم زندگی کنم، این خواسته ی زیادیه؟

کدوم جامعه ی سالللم؟!الان همه جا همینه تو خودت باید درست باشی مگه زورت کردن ک مواد بکشی مگه زورت کردن بی حجاب باشی هیچ کسیو زور نکردن والا منم دورم خیلی از دوستام گل میکشن چرا خودم نمیکشم جون خودم نمیخوام وگرنه کشیدنش واسم راحته چون خودم از این چی ا خوشم نمیاد وگرنه منم مثل دوستام میچرخم میگردم فقط مثل اونا گل نمیکشم با زور رو لبشون نمیذارن ک بکش طرف اگه گل نکشه میره سمت یه چیزه دیگه نمیتونی جلوی هیچکسو بگیری بعدم جامعه سالم بدون اختلاص ارامش کشور میشه جامعه سالم وگرنه اون کسی ک گل میفروشه مطمئن باش خودشم دوست نداره چون پول نداره کار نیست داره کاسبی میکنه یه ذره خودتونو بذارید جای دیگران 

کاربری قبلیم تعلیق شد😑
عزیزم شما سرت تو زندگی خودت باشه ب کسی ربطی نداره کی حجابش چجوریه فلانی معتاده ب شماها چه ربطی داره ...

به ما ربط داره، وقتی دختر کم سن را دوست پسرش ازش سواستفاده میکنه، وقتی از روی ناآگاهی آینده شون را خراب می‌کنند و بعدا میگن کاش یکی بود ما را آگاه می‌کرد. 

دختر 14 ساله به نظرت نصیحت نمیخواد؟ دوست داری همین اتفاق برای خواهر یا برادرت بیافته؟ ما همه با هم زندگی می‌کنیم چطور مشکلات همسایه را نادیده بگیریم؟ 

یه معتاد یه خانواده را نابود میکنه. نگین به ما مربوط نیست. 

به ما ربط داره، وقتی دختر کم سن را دوست پسرش ازش سواستفاده میکنه، وقتی از روی ناآگاهی آینده شون را خ ...

عزیزم هر کسیو تا یه سنی میتونی نصیحت کنی بعدش ب حرف هیچکس گوش نمیده تکراری میشه حالا تو هر چی بهش بگی خودش راه خودشو انتخاب میکنه من دختر کاملا ازادی بودم هیچکس با من کاری نداشت چرا من تو این چیزا نیوفتادم چون خودم خوشم نمیومد

کاربری قبلیم تعلیق شد😑

خانومایی که میگید طرف به خودش مربوطه، به تو چه ربطی داره دخالت نکنید

این چیزا خواه ناخواه رو زندگی بقیه هم تاثیر میزاره

پسر همسایه ی ما معتاد بود و ما تو یه آپارتمان زندگی میکردین، تو یه طبقه بودیم

همیشه آدمای خلاف کارو مواد فروش میومدن جلوی در واحد بهش مواد بفروشن، و من همیشه میترسیدم تنها دربیام راه پله و همیشه در خونه رو قفل میکردم وقتی خلنوادم نبودن و نمیتونستم برم سوپرمارکت برای خودم چیزی بخرم، چون میترسیدم یه خلاف کار مواد فروش دربیاد جلوم تو راه پله

همه ی همسایه ها هم اعتراض داشتن تا اینکه همه زنگ زدن به صاحبخونش اطلاع دادن که درش بیاره

تازه یکی از همسایه ها هم دیده بود که این آقای معتاد، دو تا زن جوون غریبه رو برده بود داخل انباری و ...

بنظرتون ما باوجود همچین همسایه ای امنیت داشتیم؟

بنظرتون نباید چیزی بگیم؟ مگه شهر هرته هر کی هر غلطی دلش میخاد بکنه

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
اتفاقا همونقد بی درو پیکره  فک کردی گرفتن این مواد فروشا برای پلیساوو مسئولاش کاری داره ؟؟ نه ...

دقیقاااااا اینا از خداشونه جوونا معتاد بشن فقط ساکت بشن کار خودشونم هست این همه مواد ولرد کشور میشه چرا جلو اونا گرفته نمیشه 

کاربری قبلیم تعلیق شد😑