2777
2789
عنوان

مطمئن شدم همسایه مون ماریجوانا یا همون گل کاشته...

| مشاهده متن کامل بحث + 6652 بازدید | 147 پست
واقعا من تاسف میخورم برا این طرز فکر ...پس زندگی اجتماعی مسولیت جمعی برا چیه شما چیزی درموردش نشنیدی ...

شما واسه خودت تاسف بخور که معلومه از اون دسته آدمایی که صندلی هم گذاشتی پشت پنجره دوربینم لابد دستته بقیه رو رصد میکنی،ناراحت شدی دردناکه نه؟طعم حرف خودت بود که چشیدی😏

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁

مطمئن باش ادمى كه اين روكاشته دردسر همه چيزاشوبه جون خريد.مطمئن باشه به غيرازتو خيلياى ديگه ديدن.بعدم اگه گفتى پليس اومد وپليس هاروباپول ساكت كرد.بعدش مطمئن باش برات دردسردرست ميكنه.هرچى بگى از اين ملت بى اعصاب برمياد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موندم اینا که انقد دغدغه دوس دارن چرا در مقابل اینهمه گرونیو اینا سکوت میکنن 😐

والا... زورشون ب بالایی ها نمیرسه ک فقط صداشون برا ی مزرعه شاهدونه یا همون کنف بلنده...

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)
اگر قرار بود همه مثل تو فکر کنن دیگه الان هر کی یه باند زده بود قاچاق هم آزاد بود خواب باید جلو شون ...

باشه بابا شما بفرمایین جلوشونو بگیرین.چقد ساده این که فک میکنین پلیس جلوی اینارو میگیره فقط یکی باهاتون دشمن میشه همین.مردم عقل دارن کسی که بخواد مصرف کنه به درک بره بکنه.

💞I love you, when you call me senorita💞
😂 مگه میرن درخونه جوونا بهشون میدن ؟ خود اون جوونا میرن میخرن . حالا از اینم نخرن از یه جای دیگ ا ...

والا یه شادونس دیگه نهایتش یه گلدون برا خودشون میکارن 😂😂

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
مطمئن باش ادمى كه اين روكاشته دردسر همه چيزاشوبه جون خريد.مطمئن باشه به غيرازتو خيلياى ديگه ديدن.بعد ...

اره والا .فقط بلدن بگن من اگه بودم اینکارو میکردم اونکارو میکردم.پشت گوشی جلو کولر نطق کردن خیلی اسونه😏

💞I love you, when you call me senorita💞
ماریجوانام حشیشه...ک پایه ش همون گله...توو اینترنت سرچ کردم

نه عزیزم حشیش جرمش سیاسیه حشیش خیلی با گل فرق میکنه حشیش خنگ میکنه نشگی میاره ولی گل اصلا نئشگی نمیاره خنگم نمیکنه 

کاربری قبلیم تعلیق شد😑
ماریجوانام حشیشه...ک پایه ش همون گله...توو اینترنت سرچ کردم

خو الان تو چیکارته

این همه لابراتوار شیشه

حق و حسابشونو میدن و بدبخت میکنن مردمو

من نمیدونستم ماریجوانا و حشیش یکیه

اگه یکیه که ولش کن

حشیش هیچ کیو تا حالا بدبخت نکرده

اما اگه دشمنی شخصی داری با طرف که دیگه هیچی

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
واقعا من تاسف میخورم برا این طرز فکر ...پس زندگی اجتماعی مسولیت جمعی برا چیه شما چیزی درموردش نشنیدی ...

والا اینم تازه مد شده

طرف رابطه نامشروع با نامحرم داره، به خودش مربوطه

طرف بدحجابی افتضاح داره،به خودش مربوطه

دختر ۱۴ ساله دوست پسر داره به خودش مربوطه

طرف معتاده، به خودش مربوطه

من نمیفهمم پس زندگی اجتماعی چی میشه؟

انگار نمیفهمن همه اینا روی جامعه ای که ما هم توش زندگی میکنیم ، تاثیر منفی میزاره

جامعه ی انسانی قانون داره، جنگل که نیس هر کی هر کار دلش میخاد بکنه، کسی هم حق نداشته باشه اعتراض کنه

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
نمیدونم والا ولی وقتی اسلحه و مشروب آزاده اونجا این ک دگ چیزی نیس

شماها واقعا پاستوریزه این یا اداشو در میارین؟؟

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش