2777
2789
قربونت عزیزم زنده باشی من ۳۳ سالمه و پدرم بواسطه شعلشون خیلی میانجی گری کردن و زندگی ها را نجات دادن ...

خدا پدرتون رو حفظ کنه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده شوهرم منو گفتن زنگ بزنم به برادر شوهرم.اخه خیلی احترامم رو دارن.گفتن شاید روی تو رو زمین نذا ...

خوب شما که به عنوان واسطه زنگ زدی نباید نشخوار ذهنی جاریت در موردت مهم میبود 

هیچ ظلمی ابدی نیست دنیا گرد است پس با آرامش زندگی کن 💚
دقیقا موضوع اون حرف جاریه ولی بعضیا دوس دارن حاشیه برن کم مونده بگن چراتو دکترا داری ما نداریم

اره گیر دادن به مدرک استارتر

بیچاره استارتر اصلا ادعای برتری نکرده

جاری ایشونه که حساسه و حرفشون خیلی زشت بوده

دقیقا موضوع اون حرف جاریه ولی بعضیا دوس دارن حاشیه برن کم مونده بگن چراتو دکترا داری ما نداریم

اصلا بحث سر مدرک تحصیلی نیست.من اولش نگفتم مدرک جاریم چیه.ازم پرسیدن منم گفتم

والا عزیزم من خودم همه دوستام مدرک شون دیپلمه.خیلی خیلی هم انسان های متشخص و فهیمی هستن.اصلا شخصیت ر ...

منم اگه شوهرم پول داشت یا دیر ازدواج می کردم چند تا دکترا می گرفتم هیچی اندازه درس خوندن آسون نیست بعضی از استادا سخت می گیرن بعضی ها هم الکی نمره می دن خودت می دونی  ماشالا تحصیل  کرده ای ولی عقل و شعور به دکترا ود یپلم بودن نیست  مثلا خواهر شوهرمن راهنمایی بوده ازدواج کرده امکان ادامه تحصیل نداشته ولی عقل و شعور و کدبانو گری عالی دوست صمیمیش دبیر  دکترا گرفته تو بهترین مدرسه  سلیقه و آشپزی و مرتبی اون کجا ولی دوستش هیچ کدوم نداره من رفتم خونه دوستش سفره نذر داشت

📌متولد ۷۷ نیستم 

هیچوقت خودتو در اینجور مسائل دخالت نده مخصوصا که خانواده ی شوهر باشه

باید در جواب اونی که بهت گفت نصیحت کن می گفتی جایی که شما بزرگترها هستین و تجربه تون بیشتره من حرفی نزنم بهتره من نمیدونم چی بگم

خودتو راحت میکردی

خب ازش پرسیدن مدرک جاریت چیه ایشونم ج داد

هزاااار تا سوال از اسی شد هیچکدوم رو جواب نداد همین ک یه نفر گفت مدرکش چیه گفت دیپلمه 😏😏😏

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩
چرا بعضیاتون اینقدر راجبه مدرک استارتر گارد میگیرین؟!!!! حالا دکترا داری ک داری! چون دکترا داری باید ...

هر کی باید جایگاه خودشو بدونه.

اگه یکی به یکی بگه بیافت تو چاه باید بره بیافته تو چاه؟؟

یکی دیگه اومده گفته بیا میانجی گری زندگیه دوتای دیگه رو بکن.کدوم عقلی همچین جوازی میده به اون فرد.

اگه شوهره یا جاریه ازش کمک میخواستن حرف شما درسته.ولی وقتی دونفر میخوان جدا بشن پدرو مادرم حق دخالت ندارن چه برسه جاری.

جاری چی میگه این وسط؟؟

باید میگفت شرمنده من خودمو نمیندازم وسط.

بعدم کسی که میخواد دونفرو اشتی بده باید ظرفیتش خیلی بالا باشه.چون میدونه داره با دوتا ادم عصبانی حرف میزنه و ممکنه هر حرفی بشنوه

برا همین میگن افراد سن بالا باید ریش سفیدی کنی.اونا طرفیتشون بالاتره.

کلا چه برا ازدواج چه طلاق دوتا ادم دیگه ادم نباید خودشو بندازه وسط.

مگه اونا راجبه زندگیه ماها نظر میدن که ما به خودمون اجازه اینکارو بدیم؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اتفاقا در کمال آرامش این رو نوشتم  نباید بگین جاریم دیپلمه یعنی اینک سطح فکرو شعورش در همون ...

عزیزم من  اول اشاره ای به مدرک جاریم نکردم. ازم پرسیدن منم گفتم

به خر که رو بدی فکر میکنه اسبه. باید همون باغو درجا ازش پس میگرفتن. میگفتن گمشو اگه بیشتر میخوای ت ...

چی بگم خواهر . تو مهریه اش بود ده سال پیش فروخت . دلمون خونه از دستش. احترام بزرگتر حالیش نیست 

هزاااار تا سوال از اسی شد هیچکدوم رو جواب نداد همین ک یه نفر گفت مدرکش چیه گفت دیپلمه 😏😏😏

شاید نتونسته اونارو جواب بده! چیز خاصی نپرسیدن خودش همه چیو توضیح داد بنظرم الکی حساس شدی گلم

خوب وقتی با اون اونجوری میکنن.هر کی دیگم باشع فکر میکنه چون مدرکش بالاتره با اون بهتر رفتار میکتن.مت ...

عزیزم‌خوبی 

من تو اون تاپیک‌واقعا شرمندت شدم 

دیدی که چیکار کردن اون کاربر کلا با من لجه هرجا ببینتم شروع میکنه تاپیکو بهم میریزه منم قفلش کردم 

ممنونم بابت نظراتت 🌹🌹🌹