2777
2789
من نمیدونم چرا خانما فک میکنن خودشون مدرک دارن جاریشون نداره خبریه من ی لیسانس دارم ی فوق دوتا جاری ...

بستگی به شعور خونواده ها داره. احسنت به خانواده شوهرتون و شما

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

من نمی‌فهمم شعور شخصیت چه ربطی به مدرک تحصیلی داره آخه..... 

یکی میبنیه دکتراس اما شعورش زیر صفره یکی دیپلمه شعورش در حد دکتراس

ببخشید اسی بهتون بر نخوره اما اصلا کارتون درست نبود ک بگین چون اون دیپلم بود این طرز فکر رو داره...... 

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشخص شد جاری بیچاره حق داره جدا بشه این حرف دیگه چی بوده که شوهرش بخاد به شما بگه و اونو خراب کنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

من خودم تجربه خوبی کردن به جاری و بدی دیدن ازش و دیدم بنظرم که ربطی به تحصیلات و شرایط مالی و اینا نداره همه چی بستگی به ذات آدما داره انشاالله زندگیش خوب بشه کاری جز دعا ازمون برنمیاد

والا عزیزم من خودم همه دوستام مدرک شون دیپلمه.خیلی خیلی هم انسان های متشخص و فهیمی هستن.اصلا شخصیت ر ...

عزیزم استارتر نگف که من برترم یا اون

فقط گف جاریم این حرف رو زده اینکه جاری ایشون خودش رو کمتر میدونه این دیگه مشکل اونه. در ضمن دکترا خوندن که کار هر کسی نیس که بخوایم بگیم هیچ فرقی با دیپلم نداره. ایشون درسش رو خونده و لیاقتش رو داشته که بهش بگن خانوم دکتر. حالا اونیکه نخونده نباید حسادت کنه

چرا بعضیاتون اینقدر راجبه مدرک استارتر گارد میگیرین؟!!!! حالا دکترا داری ک داری! چون دکترا داری باید دخالت کنی! ب مدرکت احترام میذارن! متاسفم براتون ک حتی تو مجازی هم نمیتونین خودتونو کنترل کنین! خودش داره میگه به اصرار خانواده شوهرم زنگ زدم شما چتونه! چرا فک میکنین همه باید نسبت ب زندگی برادرشوهر خنثی باشن همه ک مثل هم نیستن

درود

استارتر عزیز، اینکه تلاش کنید نگاه کسی رو تغییر بدید و زندگی ای رو روبراه کنید خیلی خوبه و احسنت به شما، اما در محدوده خانوادگی با احتیاط بیشتر عمل کنیم بهتره 

اینکه جاری شما چی گفتن در موردتون حائز اهمیت نیست، چون شما ظاهر و باطن همین هستید و دیگران شخصیت شما رو شکل نمیدن، پس دلیلی برای ناراحتی نمیمونه ... 

ضمن اینکه الان در زندگیشون تنش دارن و ممکنه عصبی باشن و حرفی بزنن، شما نیک اندیش باشید 🌹

اگر میتونید پیشنهاد بدید برن مشاوره، چون با حرف اطرافیان مسئله ای حل نمیشه ... و اینکه کسی جز خودشون به جزئیات زندگیشون واقف نیست

مانا باشید🌹

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
شما چقدر عصبانی هستین

اتفاقا در کمال آرامش این رو نوشتم 

نباید بگین جاریم دیپلمه یعنی اینک سطح فکرو شعورش در همون حده 

به خانوم هایی دیگ بر میخوره اولش خودم چون شرایط اوکی نشد برم دانشگاه دلیلی نمیشه بقیه بخوان قضاوت کنن ک چون دیپلک هستش اینجور و اونجور هستش ک اصلا شما نباید بحت مدرک رو می‌کشیدین وسط 

مهم خودتون بود ک بهمون فهموندین دکترا دارین 

من کاری به حرف جاریتون ندارم اما رفتار شما تو همین نی نی سایت خیلی اشتباه بود خانوم 

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩
عزیزم استارتر نگف که من برترم یا اون فقط گف جاریم این حرف رو زده اینکه جاری ایشون خودش رو کمتر میدو ...

ممنون عزیزم.واقعا من اصلا برام مدرک تحصیلی مهم نیست.خواهر بزرگم دیملمه ولی شخصیت و سطح معلوماتش واقعا ستودنیه.نمیدونم

عزیزم استارتر نگف که من برترم یا اون فقط گف جاریم این حرف رو زده اینکه جاری ایشون خودش رو کمتر میدو ...

دقیقا موضوع اون حرف جاریه ولی بعضیا دوس دارن حاشیه برن کم مونده بگن چراتو دکترا داری ما نداریم