2777
2789

بنظرم باید همون اول به مادرشوهرت میگفتی بهتره ما دخالت نکنیم چون هم تخصصش رو نداریم هم بین اونا نیستیم که درست قضاوت کنیم. بهتره هردو رو بفرستید پیش مشاور تا یه بیطرف و متخصص بینشون قضاوت کنه و مشکلشون رو اگه قابل درست شدنه حل کنه. وسلام

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت چند سالشه؟؟اونم متولد ۷۷؟؟🤔🤔

عزیزم دو قدم دورتر ببین شاید این رمز چیزی باشه حتما باید سن تولدت باشه😂😂😂😂یا یکی برات کاربری ساخته دوست داشته این اسم وعدد بزار

📌متولد ۷۷ نیستم 
منم اگه شوهرم پول داشت یا دیر ازدواج می کردم چند تا دکترا می گرفتم هیچی اندازه درس خوندن آسون نیست ب ...

عزیزم اتفاقا درس خوندن و بخصوص دکترا اصلا کار اسونی نیست . من خودم خانه دارم .خانه داری و بچه داری خیلی راحتتر از دکترا گرفتنه . معلومه شما از شرلیط سخت پایان نامه و دکترا گرفتن خبر ندارید و اگه بخواید چند تا دکترا بگیرید دیگه خیلی پیر میشید

عزیزم اتفاقا درس خوندن و بخصوص دکترا اصلا کار اسونی نیست . من خودم خانه دارم .خانه داری و بچه داری خ ...

من واقعا استرس بهم وارد شد.خیلی دوران سختی بود.دست خالی.بچه کوچیک.شهر دیگه.

عزیزم دو قدم دورتر ببین شاید این رمز چیزی باشه حتما باید سن تولدت باشه😂😂😂😂یا یکی برات کاربری ساخ ...

😕😕

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
عزیزم دو قدم دورتر ببین شاید این رمز چیزی باشه حتما باید سن تولدت باشه😂😂😂😂یا یکی برات کاربری ساخ ...

چه کسی برات ساخته؟🤔

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
عزیزم برات مهمه کی برام ساخته ؟؟؟

نه.

ولی وقتی دیدم اونجوری جواب منو دادید سوالم که یه عدد بود بجا جوابش کلی متن دیگه‌نوشتید ولی جوابو ندادید وعلامت خنده گذاشتید منم خواستم یکم باهاتون شوخی کرده باشم.

وگرنه اونقدر کاربرای اینجا برام مهم نیستن که بخوام از همع چیشون سردربیارم.🖐🖐