برادر شوهرم با همسرش با هم اختلاف شدید داشت و تصمیم به طلاق گرفته بود.همسرش البته راضی به طلاق نبود.حالا کاری ندارم که تقصیر کی بوده هر چند برادر شوهرم هم خودش اصلا رفتارهاش درست نیست.هر چه بزرگترها نصیحتش میکردن گوشش به حرف هیچ کس هم بدهکار نبود.مادر شوهرم به من گفت زنگ بزن بهش (احترام منو خیلی داره)نصیحتش کن
بنظرم باید همون اول به مادرشوهرت میگفتی بهتره ما دخالت نکنیم چون هم تخصصش رو نداریم هم بین اونا نیستیم که درست قضاوت کنیم. بهتره هردو رو بفرستید پیش مشاور تا یه بیطرف و متخصص بینشون قضاوت کنه و مشکلشون رو اگه قابل درست شدنه حل کنه. وسلام
باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم اگه شوهرم پول داشت یا دیر ازدواج می کردم چند تا دکترا می گرفتم هیچی اندازه درس خوندن آسون نیست ب ...
عزیزم اتفاقا درس خوندن و بخصوص دکترا اصلا کار اسونی نیست . من خودم خانه دارم .خانه داری و بچه داری خیلی راحتتر از دکترا گرفتنه . معلومه شما از شرلیط سخت پایان نامه و دکترا گرفتن خبر ندارید و اگه بخواید چند تا دکترا بگیرید دیگه خیلی پیر میشید
عزیزم دو قدم دورتر ببین شاید این رمز چیزی باشه حتما باید سن تولدت باشه😂😂😂😂یا یکی برات کاربری ساخ ...
😕😕
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
عزیزم دو قدم دورتر ببین شاید این رمز چیزی باشه حتما باید سن تولدت باشه😂😂😂😂یا یکی برات کاربری ساخ ...
چه کسی برات ساخته؟🤔
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
ولی وقتی دیدم اونجوری جواب منو دادید سوالم که یه عدد بود بجا جوابش کلی متن دیگهنوشتید ولی جوابو ندادید وعلامت خنده گذاشتید منم خواستم یکم باهاتون شوخی کرده باشم.
وگرنه اونقدر کاربرای اینجا برام مهم نیستن که بخوام از همع چیشون سردربیارم.🖐🖐