2777
2789
عنوان

باردای

119 بازدید | 13 پست

سلام دوستان بنظرتون با فولیکول ۲۳.و چندتا ۱۱ میشه سه قلو حامله شد خیلی دوست دارم بشم البته آمپول اچ سی جی هم میخام برم بزنم .ترو خدا هرکی شده بهم بگه

تعداد رای : 2
نظرسنجی
الزامی
1
50%
الزامی
1
50%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که با چهارتا فولیکول،۱۴،۱۸،۱۸،۲۳ یه قلو شد دکتر میگفت۱۸ها خیلی خوبن منم فک میکردم دوقلو میشه

از تو خیلی خوب بوده .ازمن فقط یک فولیکولم۲۳ خوب بوده .با یک فولیکول یکی قل میشه ایا؟؟؟..شما آمپول هم زدیدیانه

از تو خیلی خوب بوده .ازمن فقط یک فولیکولم۲۳ خوب بوده .با یک فولیکول یکی قل میشه ایا؟؟؟..شما آمپول هم ...

من hmgرو زدم ولیhcgرو نزدم چون کیست بزرگ داشتم

اون یدونم فک کنم شانسی آزاد شده شاید اگه آمپولو میزدم بیشتر میشد

منم  زیاد سختی کشیدم و دوس داشتم دوتاشون باهم بیان ولی الان فقط میخوام این سالم باشه کافیه

:)
من hmgرو زدم ولیhcgرو نزدم چون کیست بزرگ داشتم اون یدونم فک کنم شانسی آزاد شده شاید اگه آمپولو میزد ...

ایشالا سالم بدنیا بیاد عزیزم .جنسیتش معلوم نشده .من شنیدم آمپول  اچ سی جی برای جنسیت پسر فک کنم بیشتره

ایشالا سالم بدنیا بیاد عزیزم .جنسیتش معلوم نشده .من شنیدم آمپول  اچ سی جی برای جنسیت پسر فک کنم ...

مرسی عزیزم انشالله توام همین ماه به ارزوت برسی

دوازده هفتمه و هنوز مشخص نیست ولی اصلا برام مهم نیس چون اولی پسر بود ومشکل داشت و سقطش کردم فقط آرزوم اینه سالم باشه

:)

اسی ببخشید وسط تاپیکت ولی بخدا حالم خوب نیست

من میگرن دارم دیشب عود کرده بود

۲ تا استامینوفن کدوئین خوردم

یه دونه شیاف برای درد

بهتر شدم

الان از صبن که بیدار شدم از سرگیجه نمیتونم بلند شم 

معده دردم داشته ام 

شوهرم گفت ضعف کردی صبحونه بهم‌داد بعدش دوباره خوابیدم

معده ام بهتره ولی سرگیجه ام اصلن

سرم سنگینه ...

۲۱ روز از پریودیم گزشته

در اقدامم...نمیدونم بخاطر چی هست؟

راهی بلدید؟

اصلن نمیتونم بلند شم😐

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊