2777
2789
عنوان

برادر شوهر ای مجردم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه خودت چندسالشه شوخرت یه مردفهمیدس یه جوری حرف زدی فک کردم جوونه نترس نمیتونن روش تاثیربزارن

همونطور که الان هر چی پدرشون میگه همونه انگار باباش تخت سلطنتی داره تو خونشون حرف حرف اونه شوهرمم یه آدم. بی سرو زبون ساده

بیا آشنا کنیم باهم زودتر خودمون راحت شیم خدارو چه دیدی 

نه عمرا ازین غلطا نمیکنم

تا تونستم دوری کردم ازشون و ب هیچ کدومشون رو ندادم. اینا بد دهن نیستن ایییینقدر وسواسی و لوس هستن بیا ببین. اوایل خیلی تو زندگیمون خواهراش دخالت میکردن. خییییلی. در حدی که زنگ میزدن ب شوهرم که بیا مارو ببر بازار برامون مانتو و روسری بخر

الان دارم رو شوهرم کار میکنم خودم که اصلا باهاشون در ارتباط نیستم. دارم سعی میکنم ارتباط شوهرمم کم کنم اما نمیشه

شب که میاد تو گوشیش میبینم ده تا تماس از طرف اونا داره هررررررررروز

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
عزیز دلم قبول دارم ببخشید منظورم اسی اینطوری حال برادر شوهرهاش بگیره

درسته مهربونم 

بعضی وقتا ادم میخواد به یه نفر کمک کنه ولی ممکنه ناخواسته چندین نفر رو‌ناراحت‌کنه 

مطمئنم غیر عمد بود گلم😘🌹

من خواهرم یه خواستگار داشت پسر سوم بود و استاد دانشگاه وبسیار آدم معقولی بود ولی چون دوتا برادر بزرگ ...

خوش بحالتون بابای من فقط میگفت برو نگن رو دستم موندی 

منم یه برادرشوهر مجرد دارم یه بار پنجشنبه برنامه داشتیم اونجا هم آش پخته بود مادرشوهر من گفتم سیر نخور اونم تو خونه گفته بودم شوهرم اونجا سیر نخورد من رفتم دست بچه رو بشورم برگشتم دیدم یه قاشق پر سیر تو بشقابه شوهرمه تعجب کردم چون خودش واسه شب اماده کرده بود هی گفت تو ام بخور گفتم نه فردا کار دارم از دهنم بو میاد اخم کردم رفتیم خونه من دعوا کردم و محلش ندادک بعد جاریم بهم گفت که بردار شوهر محترم ریخت تو بشقابش با اخم گفت بخور ادم زن ذلیل نمیشه به خاطرش از سیر بگذری😒😒😒😒تا این حد دخالت داشتنا

نه عمرا ازین غلطا نمیکنم تا تونستم دوری کردم ازشون و ب هیچ کدومشون رو ندادم. اینا بد دهن نیستن اییی ...

مشکل منم هست همیشه خواهرش 3 یا 4 بار زنگ میزنه الکی برام پول بریز میخوام ماشین بخرم. خواهرش میگه دارم از داداشام پول جمع میکنم یه ماشین بخرم ب منم میگه باید شوهر توام بده ها

وای چقد سخته 

تو هم از خوبی های متاهلی بگو 

شوهرتو بغل کن بوسش کن 😝

براش لقمه بگیر لباساشو آماده کن دکمه هاشو ببند کتشو نگه دار بپوشه 

براش میوه پوست بکن چایی بیار بخوره 😝

غذاهای مورد علاقه اش رو بپز 😝

همیشه خونه رو مرتب کن خودت هم مرتب و تمیز و ناز و قری باش 😝

همش بگو وای چقد خوشبختم تو رو دارم تورو پیدا کردم 😝

حتی اگه دلت راضی نباشه نقش بازی کن 😝

براش آبمیوه بگیر بیار 

وقتی رفتی خرید یه چیز کوچولو مخصوص شوهرت بخر 

یه مدت اینا رو رعایت کنی همشون لال میشن 

رد خور نداره 😝

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
منم یه برادرشوهر مجرد دارم یه بار پنجشنبه برنامه داشتیم اونجا هم آش پخته بود مادرشوهر من گفتم سیر نخ ...

ببین برات تعریف کنم عمرا باورت بشه چیا سرم آوردن عمرا