سلام 5 تا برادر شوهر سن بالا مجرد دارم که کوچکترینشون 33 سالشه همشونم با هم کار میکنن همشونم بد دهن و هیز و پرو هستن همش از دخترای خوشگل و خوش هیکل حرف میزنن با هم خاستگاری هم نمیرن میگن زن نمیخوایم ولی چون با شوهرم کار میکنن همش حرفای اپن میزنن نمیدونم باید چیکار کنم همش به شوهرم میگن آدم به زن رو نمیده من بودم دهن زنمو جر میدادم مگه مرد به زن رو میده آنقدر از این حرفا میزنن مثلا یکی از فامیلا حرف میندازن که با زنش مهربونه میشنن مسخره میکنن میگن باید زن از مرد بترسه تو گوش شوهرم دارن این چیزارو میخونن تازه یه خواهر شوهر مجردم دارم که 41 سالشه اون که فکر نکنم کسی حریفش باشه چیکار کنم آخه با این همه مشکل داغونم
وای چقد سخته تو هم از خوبی های متاهلی بگو شوهرتو بغل کن بوسش کن 😝 براش لقمه بگیر لبا ...
خواهر شوهرم اومده بود خونمون چند روز پیش بهم گفت همه میگن مگه عروستون بابا ننش کین که داداشت آنقدر تحویلش میگیره هنوز تو فکر حرفشم جوابی نداشتم بدم نمیدونم چی بگم
خواهر شوهرم اومده بود خونمون چند روز پیش بهم گفت همه میگن مگه عروستون بابا ننش کین که داداشت آنقدر ت ...
اشتباه کرده
اون درک و شعور نداره
نمیدونه که بین زن و شوهر احترام لازمه
ولش کن اصلا محلش نده
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤