2777
2789
عنوان

برادر شوهر ای مجردم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 47 پست

خدا به دادت برسه.من دوتادارم برادرشوهرولی خوبن دخالت نمیکنن.خواهرشوهرم ندارم

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوب جواب شون بده بگو گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده 

بچه داری؟؟؟

قشنگ بگو من وشوهرم بچه داریم یعنی ریشه داریم آدم بدون بچه مثل درخت بدون ریشه است!

تیکر رسیدن به ارزوهام در روز تولدم❤❤
عزیزم من کاملا درکت میکنم خواهرشوهر و برادر شوهر مجرد سن بالا عذاب الهیه. من دارم. دوتا برادراش و س ...

بیا آشنا کنیم باهم زودتر خودمون راحت شیم خدارو چه دیدی 

من خواهرم یه خواستگار داشت پسر سوم بود و استاد دانشگاه وبسیار آدم معقولی بود ولی چون دوتا برادر بزرگتر و خواهر مجرد و سن بالا داشتن بابام جواب رد داد.میگفتاین آدما خودشون خواسته یا ناخواسته ازدواج نکردن زهرشون رو میریزن به دخترم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
44

اوه خودت چندسالشه شوخرت یه مردفهمیدس یه جوری حرف زدی فک کردم جوونه نترس نمیتونن روش تاثیربزارن

قوی بودن به دوست داشتن خودت بستگی دارخودتودوس داشته باشه هیچکی خودت نمیشه هیچکی