2777
2789

دوستان یه زندگی خیلی تلخ رو میخوام تعریف کنم کمک کنید بره پر بازدید

دختری از دیار مهربونی😍سلامتی روزی ک خانم دکتر بشم💃آرزوی بهترینارو دارم برای دوستای نی نی سایتیم😍😍برای فرج امام زمان یه صلوات محمدی بفرست😍😗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا پربازدید؟؟؟

میخوام همه باشن میخوام از خیلیا کمک بگیرم حرف بشنوم

دختری از دیار مهربونی😍سلامتی روزی ک خانم دکتر بشم💃آرزوی بهترینارو دارم برای دوستای نی نی سایتیم😍😍برای فرج امام زمان یه صلوات محمدی بفرست😍😗

خب تا پر بازید شود مرا بلایکید

شبتون بخیر و ماچ

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

من ۱۷سالمه تک دخترم از بچگی تو ناز و نعمت بزرگ شدم بهترین زندگیو داشتم تا اینکه رسیدم راهنمایی اول راهنمایی بودم ک بابام برشکست شد و فراری از دست طلبکارا زندگی خیلی بهمون فشار آورد خیلی من اون موقعه ها سنم کم بود ولی خو میدیدم چقدر مشکل داریم میدیدم بابام تا نصف شب خونه نمیاد بخاطر اینکه طلبکارا نگیرنش یروز ک از مدرسه  اومدم خونه کسی خونه نبود تا غروب بی خبر بودم تنها تو خونه غروب مادرم ناراحت برگشت گفتم چی شده مامان بابا کجاست گفت کلانتری بودم بابات گرفتن من خیلی به  بابام وابسته بودم خیلی دوسش داشتم وقتی اینو شنیدم خیلی ضربه روحی سختی بود بابام یه هفته زندان بود ک ماه رمضان شروع شد من و مامانم سحریا بیدار میشدیم  همش گریه میکردیم  خلاصه بعد از یکماه عید فطر بابام آزاد شد ولی تا اون موقعه من خیلی شکسته  شدم خیلی لاغر شدم خواهرم نداشتم باهاش درد دل کنم فقط من و مامانم بودیم و یه عالمه غم همه ام باهامون بد رفتاری میکردن