2777
2789
عنوان

بچها بیایید سوالم مهمه خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 61 پست
اره دقیقا میشه بگی چجوری تو دم بازدم مشکل داری یا نفس عمیق  بالاتر توضیح دادم ممنون میشم بگی ...

توی دم و بازدم مشکلی ندارم توی نفس معمولی هم همینطور اما نفس عمیق که میکشم سخت میشه نمیتونم نفسم بالا نمیاد یجورایی

خب پس کلا باید اصلاح طبع کنی  و برای ریه هم حالا دارو بخور شاید ریه هات هم باشه

عکس اینا گرفتم میگن از ریه نیس خداروشکر

باید چجوری اصلاح طبع کنم ؟الان طبعم چیه 

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی دم و بازدم مشکلی ندارم توی نفس معمولی هم همینطور اما نفس عمیق که میکشم سخت میشه نمیتونم نفسم بال ...

اره دقیقا همین خلاصه یکی پیدا شد منظورمو متوجه شه 

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
خداروشکر😁پس نگران نباش فقط سعی کن اروم باشی

شما اینجوری میشید چیکار میکنید؟

من بدتر میترسم اعصابم خورد میشه هرکاری میکنم فکرمو ازاد کنم بیشتر بش فکر میکنم

عکس اینا گرفتم میگن از ریه نیس خداروشکر باید چجوری اصلاح طبع کنم ؟الان طبعم چیه 

احتمالا غلبه سودا داری

بهت بگم چی بخوری میخوری؟

ببین غلبه سردی داری احتمالا سردی هم زیاد میخوری

یکی اینکه من داروهای طب اسلامی رو خودم نتیجه دیدم خودت از جای مطمئن سودابر تهیه کن طبق روایات بهت میگم

اینکه الان فصل انگور سیاه هست حتما استفاده کن

مویز هم ناشتا ۲۱ عدد بخور 

اینا به دفع سودا و بهتر شدن یبوست کمک میکنه

از عطاری نوره بخر روی شکم و کف پاهات هم بزار چون تجمع سودا تو این قسمت ها بیشتر جاهای معمول هم که میتونی بزاری

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
چند وقته این طوریع درد یا چیز دیگه ای نداری؟؟؟

نه اصلا ۲ماه میشه فقط تو نفس عمیق کشیدن و شبا خمیازه ام ناقصه مثلا باید دوبار تلاش کنم تا بتونم خمیازه کامل بکشم

احتمالا غلبه سودا داری بهت بگم چی بخوری میخوری؟ ببین غلبه سردی داری احتمالا سردی هم زیاد میخوری ی ...

اره هر چی ک میدونید بگید خدا خیرتون بده

بله چیزایی سردی خیلی میخورم هندونه خیار ماست ترش ...

نه اصلا ۲ماه میشه فقط تو نفس عمیق کشیدن و شبا خمیازه ام ناقصه مثلا باید دوبار تلاش کنم تا بتونم خمیا ...

چی بگم والا 

واستا کرونا تموم شه یه دکتر برو ولی الان الکی به خودت استرس وارد نکن

مویز و انگور خیلی گرم هست خوبه براتون  اگه خواستی خود احادیث هم برات میفرستم

اره بفرستی ممنون میشم 

کلا باید گرمیجات بخورم؟

زنجبیل دارچین خرما مشکلی نداره؟

یسوال دیگه بالاتر گفتین رازیانه 

رازیانه رو دم کنم بخورم؟

روی ماست حتما زنیان بریز 

دوغ نخوری بهتره 

کنار غذا سبزی خوردن بخور حتما چیزای سرد کمتر بخور 

روزی ۱۹ عدد سیاهدونه بخور

دم نوش بادرنجبویه و گل گاوزبان و زعفران برات خیلی خوبه 

زیاده روی نکن فقط

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
چی بگم والا  واستا کرونا تموم شه یه دکتر برو ولی الان الکی به خودت استرس وارد نکن

من موندم اضطراب چیه 

خدایی ۱ماه فقط این دکتر اون دکتر خونوادم دیگ کلافه شدن همشون میگن اضطراب بهم ارامبخش دادن میگن بخور ولی من نمیخورم