2777
2789
عنوان

بچها بیایید سوالم مهمه خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 61 پست
ببین من وقتی نفسمو حبس میکنم اولین بار راحت تر از دومین باره یعنی دفعه های بعد سختر نفسمو نگه میدارم ...

نفس عمیق بنظرت مهمه؟

اصن لازمه مثلا هر ساعت بکشی

اخه بعضیا میگن پشت ۳۰تامیکشن اخه چجوری 

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  
دارویی هست که در روایات آمده بله عزیزم جدا گفتم     محتویاتشو نمیدونم خریده بودم  ...

اگه پیدا کنی ک ممنون میشم عزیزم

از عطاریا باید تهیه کنم؟

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تونستی به یه نقطه دور ۴ بار فوت کنی و دفعه چهارم هم بتونی شاید مشکل نداشته باشی. ولی برو دکتر

دکتر رفتم میگن از استرس شدیه  

نفس عمیق بنظرت مهمه؟ اصن لازمه مثلا هر ساعت بکشی اخه بعضیا میگن پشت ۳۰تامیکشن اخه چجوری 

۳۰ تا ؟ من الان چندتا نفس عمیق پشت سر هم کشیدم احساس کردم ریه ام خسته شد

فک کنم اگه اروم و با فاصله نفس عمیق بکشی میشه ولی پشت سر هم نه

برو دکتر.چیزی نیست ک اینجا راجبش بشه جواب قطعی بگیری

رفتم دکتر گفته از اضطرابه شدید 

خواستم بدونه کلا نرمال شمام همینطوری نفس میکشید

۳۰ تا ؟ من الان چندتا نفس عمیق پشت سر هم کشیدم احساس کردم ریه ام خسته شد فک کنم اگه اروم و با فاصله ...

هر سری هم راحت کشیدین یا فقط بار اول قشنگ تونستین؟ببخشید ک زیاد سوال میپرسم اخه همش نگرانم

اگه پشت سر هم اينكارو ميكني طبيعيه

مثلا چقد باید فاصله بندازی تا بعدی رو بکشی؟

هر سری هم راحت کشیدین یا فقط بار اول قشنگ تونستین؟ببخشید ک زیاد سوال میپرسم اخه همش نگرانم

ببین من وقتی تا ۴ ۵ بار نفیس عمیق میکشم دیگه بقیشو نمیتونم یعنی برام سختره اروم نفس بکشم میتونم ولی ارع اگه سریع باشع بار اول بهتره 

مثلا چقد باید فاصله بندازی تا بعدی رو بکشی؟

مثلا يك دقيقه چون اون اكسيژني كه ميگيري براي يك دقيقه بسه و بعدش نفس عميق نميتوني بكشي

فكر كنم پنجمين كاربريمه 😁و يه عالم خواننده خاموش  بودم😎كلا من شوخي زياد ميكنم به شما به دل نگير 😜
حالا اگه شک داری با یه دکترم حرف بزن

هر روز از یه دکتر میپرسم همش میگن اضطرابه والا نمیدونم اخه شبا اکثرا خمیازه ام نصفه و ناقصه 

اگه پیدا کنی ک ممنون میشم عزیزم از عطاریا باید تهیه کنم؟

عطاری که فقط طب سنتی کار میکنه فکر نمیکنم داشته باشه شاید هم بعضی جاها داشته باشن

ولی مطمئنی که مشکل از ریه هات هست؟

اگه نیست و دکتر گفته از استرس باید اصلاح طبع کنی

ببخشید سوال میکنم این علائم داری

یبوست

وسواس یا وسواس فکری 

پوست تیره 

لاغر ولی داشتن شکم 

استرس

زبان باردار سفید 

خواب بد

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
عطاری که فقط طب سنتی کار میکنه فکر نمیکنم داشته باشه شاید هم بعضی جاها داشته باشن ولی مطمئنی که مشک ...

همشو دارم اینایی ک گفتین 

همشو دارم اینایی ک گفتین 

خب پس کلا باید اصلاح طبع کنی 

و برای ریه هم حالا دارو بخور شاید ریه هات هم باشه

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷