2777
2789

کدومشون رو بیشتر دوست دارید و اخلاقیات کدوم رو میپسندید🤔🤔؟؟ متولد چه ماهی هستید و به نظرتون اخلاق بد و خوب متولدین هر ماه چیه🧐؟

💖فروردین❤

💝اردیبهشت❤

💖خرداد❤

💝تیر ❤

💖مرداد❤

💝شهریور ❤

💖مهر ❤

💝آبان ❤

💖آذر ❤

💝دی ❤

💖بهمن ❤

💝اسفند❤

اگه خواستید میتونید یکیش‌و بگید😊🥰

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به  شهریور...دی ...اردیبهشت....آبان...حسای خوبی دارم😍👌

همینجوری...خودمم فروردینی هستم

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

اسفند عششقه فوق العاده احساسی و مهربون.

اردیبهشتی ها رو هم خییلی دوست دارم.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

خرداد و دی و اسفند به ویژه اسفند جیگرمه عشقمه فداش بشم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

فقط آذر تامام

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇

شوهرم فرودینه،،،،خیلی بی عرضه و دهن بینه،،،،خییییییلی دروغگو،،،اعتماد به سقفه،،کمی ناسازگاره،،،،،،،،خیلی هم تحت تاثیر شرایط قرار میگیره و خیلی زود ناراحت یا خوشحال میشه ،،،اصلا واسه خودش ارزش قاعل نیست و دوست داره حمال بقیه باشه 

خوبی هاش هم اینکه خسیس نیست ،دوست داره همش از مال خودش به بقیه بببخشه،حالش هم خوب باشه کمی مهربونه،،،،

من خودم شهریورم با خرداد خیلی خوبم ولی مشکلشون اینه ک یه روز خوبن یه روز بدن ولی با معرفتن 

شهریور زود عصبی میشه ولی تا جایی ک بتونه واسه همه میذاره

ابانم خوبن ولی کینه ای هستن 

اردیبهشت خیلی احساسین

کاربری قبلیم تعلیق شد😑