کدومشون رو بیشتر دوست دارید و اخلاقیات کدوم رو میپسندید🤔🤔؟؟ متولد چه ماهی هستید و به نظرتون اخلاق بد و خوب متولدین هر ماه چیه🧐؟
💖فروردین❤
💝اردیبهشت❤
💖خرداد❤
💝تیر ❤
💖مرداد❤
💝شهریور ❤
💖مهر ❤
💝آبان ❤
💖آذر ❤
💝دی ❤
💖بهمن ❤
💝اسفند❤
اگه خواستید میتونید یکیشو بگید😊🥰
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر منم دی ماهیه خوبه ولی یه ایراد بزرگ داره خیلی زودجوشه شمام اینطوری هستید؟؟؟
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
دقیق نمیدونم ،، ولی به یه سری چیز ها پایبندی خاصی دارن.
شما متولد اسفندی؟