2777
2789
عنوان

اینجا وکیل هست یه سوالی ازش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 57 پست

اسی اون تاپیک پر بازدید رو قفل کردی ولی یه پیشنهاد دارم شاید به دردت بخوره 

یه اگهی دیگه بذار توی دیوار با عنوان طلا و چند تا تیکه طلا عکس از نت بگیر بذار یه چیزی باشه که جذب کنه ادمو متن گول زننده خوبی هم براش بذار 

منتظر باش شاید اون ادم دوباره پیام بده

ولی حواست باشه با این شماره خودت که دیوار داری نه با یه شماره دیگه دیوار نصب کن و اسمتم یه چی دیگه بذار شاید اون ادم دوباره بیاد 

ولی سعی کن یه متنی بذاری که طرف زود قبول کنه و اینا 

عزیزم اونجا خواستم بگم بسته بودی برا برگشت پولت ذکر یا راد ماقد فات را بخون زیاد ۱۵ هزار بار اگه عربی سخته فارسی بخون طلاهای من به من برگشته است ۱۵ هزار بار بگو به طریق عالی وبه سرعت طلاهای من به من برگشته است شاید خنده دار باشه ولی اثر داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟من هرروز میام چک میکنم منتظرم تاپیک جدید بزنی و بگی اون مرده کلاه/بردار نبوده و پول نشسته به حسابت اما خبری نیست.چیشد بلاخره؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

سلام عزیزم خوبی؟من هرروز میام چک میکنم منتظرم تاپیک جدید بزنی و بگی اون مرده کلاه/بردار نبوده و پول ...

سلام عزیزم هیچی رفتم شکایت کردم هنوز خبری نشده..یکساعتی دیگه دوباره میخوام برم پلیس فتا

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

سلام عزیزم هیچی رفتم شکایت کردم هنوز خبری نشده..یکساعتی دیگه دوباره میخوام برم پلیس فتا

خداکمکتون کنه عزیزم.همش براتون دعامیکنم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

خداکمکتون کنه عزیزم.همش براتون دعامیکنم

قربونت عزیزم

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

چند ساله متاهلین فززند دارین ؟ الان ترک منزل کردین قهر کردین خونه باباتون هستین؟

سلام میشه سوال منم جواب بدین.. من یه فروشنده بهم جنسی ک میخاستم رو نفروخت یعنی من تا لحظه اخر یه مارک دیگه میخاسنم ولی اون با زبون بازی یه مارک اشغال بهم انداخت منم بعد یک سال ک هروز اون وسیله خراب میشه ی روز عصبانی شدم بهش پیام دادم گفتم هروز نفرینت میکنم با این جنست ایشالله نابود بشی ایشالله خیر نبیینی ایشالله دست به طلا میزنی خاکستر بشه ..حالا اون گفته بابت نفرینات شکایت میکنم..آیا حرفام اهانت محسوب میشه ذقیقا همین جملات رو گفتم

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫
سلام میشه سوال منم جواب بدین.. من یه فروشنده بهم جنسی ک میخاستم رو نفروخت یعنی من تا لحظه اخر یه مار ...

سلام ترسوندن تون ولی اگ مجدد پیگیر بشین زنگ یا پیامی بدین میتونن بابت افترا  شکوائیه دادخواست کنند براتون ،مس دیگ به هیچ عنوان مجدد تماس یا پیامی ندین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده