کدومشون رو بیشتر دوست دارید و اخلاقیات کدوم رو میپسندید🤔🤔؟؟ متولد چه ماهی هستید و به نظرتون اخلاق بد و خوب متولدین هر ماه چیه🧐؟
💖فروردین❤
💝اردیبهشت❤
💖خرداد❤
💝تیر ❤
💖مرداد❤
💝شهریور ❤
💖مهر ❤
💝آبان ❤
💖آذر ❤
💝دی ❤
💖بهمن ❤
💝اسفند❤
اگه خواستید میتونید یکیشو بگید😊🥰
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
نه من صبر میکنم و ریلکسم. خصوصیات مرد و زن متولد ی ماه فرق داره فک کنم گلم
اره متفاوته عزیز
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله من اسفندیم خیلی دوس دارم بدونم از بیرون چطور دیده میشم
خوشبختم عزیزم
البته نگران نباش من ناراحت نمیشم اگر چیزی میدونی بگو😄
نه والا نمیدونم 😂😂