بچه ها تروخدا یه چیزی بگید ک تاثیر بزاره از وقتی باردارم دکترم یه مدت اولو گفت استراحت کامل ما تو یه حیاطیم ولی دریغ از یبار سر زدن بهم جالب اینه منو میبینه روشومیگیره اونور سلام میدم نمیگیره فکر میکنه چیه یا کیه بگید چکارکنم تابفهمه واسه من هیچی نیستش
هیچ برامن تو بارداری اصلا زنگ نزدن حالمو بپرسن کلا سوالاشونو از پسرشون میکردن فلانی قلبش زد؟فلانی جنسیت چیه؟فلانی دکتر کجا رفتی،فلانی زنت چیخورد؟.....ادامه دارد تمام خاله زنک بازی
مرسی اه
💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
اتفاقا من حالا نمیخاستم مثلا رابطمون خراب شه چن باری پرسیدم چیشده ک قیافه میگیری این حرفو کرده نقطه ...
خواهشن به یه وره کونتم حساب نکن هر کاری کرد تو دوبلشو بکن بزار کرمش بخوابه 😒
💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر عموی من با همین حرص خوردنا که تو یه ساختمونن کلا جاریا وماشوهرشینا اونقدر حرص شد که بچش از فشار بالا خفه شد😔
میدونم متوجه ام چی میگی🤕🤕 ولی چاره چیه ... فقط خودت ضررمیکنی عزیزم⚘⚘ باید کنار بیای دیگه . ...
توهر مراحل زندگیم برام ناراحتی پیش اوردن همیشه من باید برم پیش قدم شم واسه اشتی ولی ایندفعه ازاین خبرا نیست کورخوندن جرعت ندارن بچم دنیا بیاد پاشونو توخونم بزارن
ماشالله یه نفر دونفر نیستن ک با5نفر تو یه حیاط طرفم ب همشونم یاد میده چکارکنید نکنید خودشو برای داما ...
ببین دختر عموی من با ۱۵ نفر طرفه الان تازه تازه پای همشونو قطع کرده محله سگم بهشون نمیده توهم محل نده برای خودت باش البته میدونم که باهم بودن سخته منو بکشن هم تو یه کوچه هم نمیمونم