2777
2789

مادرشوهر من که بیشتر ناز و گوز میکنه از وقتی باردار شدم. همچین حسود شده، هی میخاد توجه شوهرمو به خودش جلب کنه. یکی دو بارم تا رفتیم خونشون، الکی یهو زده زیر گریه اشک تمساح ریخته. شوهرم خداروشکر محلش نداد زیاد هرچی میگفتیم چته، میگه دلم گرفته😑😑 خب زنیکه بشین زندگیتو بکن، باید خوشحالم باشی داری نوه دار میشی😒😒😒

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بجای اینکه یه راهکار بدین گیر دادین به اون کلمه ، انگار اینجا پیش دبستانیه تا اسم گوز میاد انقد ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دقیقااا

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
تو امروز همه جا هستیااااا 😍😍😂😂🌹🌹🌹

اره😂😂😂بیکاریه دیگه.

یجا عصبانیم.یجا خوشحال.

یجا بی ادب میشم یجا ملا.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
وای بجای اینکه یه راهکار بدین گیر دادین به اون کلمه ، انگار اینجا پیش دبستانیه تا اسم گوز میاد انقد ...

اشکال نداره عزیزم درک و شعورشون تاهمین حده این ادما انقد غصه تو دلشون پره بقول شما تا اسم گوز اومده روده بر شدن

اشکال نداره عزیزم درک و شعورشون تاهمین حده این ادما انقد غصه تو دلشون پره بقول شما تا اسم گوز اومده ...

ولشون کن ، تنها راهش اینه پیشش خودتو دست بالا بگیری وقتی جواب نمیده سریع بروش بیار که مامان چیشده باز تو قیافه ای؟

عزیزم حسادت میکنه. کاریشم نمیتونی بکنی.اگر شوهرت تحت تاثیرش نیست مهم نیست ،تو زندگیتو کن   اصلا اهمیت نده.بی احترامی نکن ولی لزومی نداره راضیش کنی.. خدا کنه که اهل دعانویسیو جادوجنبل نباشه
نه بی ادب نیستی😂😂❤ خیلی گلی  🌹🌹🌹😘😘😘😘 بوووس بوووووس 🌹🌹🌹😘😘😘😘

❤❤

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

من که بعد از سه سال بارداری رفتم مهمون شهره همسرم عروسی برادر شوهرم بود مادر شوهر خواهر شوهرم توقع داشتن مثله چی براشون کار کنم منم محل نمیدادم کلا در حال استراحت بودم که به شوهرم گفته بودن زنت کار نمیکنه کمکمون نمیکنه که همسرم گفت نه تروخدا میخوای بیاد جلوت کار کنه زنه حامله این همه خرج کردیم که بچه دار بشیم در راه تو شهیدش کنم؟

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
مادرشوهر من که بیشتر ناز و گوز میکنه از وقتی باردار شدم. همچین حسود شده، هی میخاد توجه شوهرمو به خود ...

بخدا بگم شاید باورت نشه اونقدر ک بهش بی احترامی میکنن خدابگه بس ولی من بازم میگم اشکال نداره بزرگتره بهش احتراممو گزاشتم کاش میدونستم دلیل این کاراش چیه چرا مثال نمیگم همسایه نیومده سربزنه میگم مادرشوهرم نیومده همش بخدا انتظاره غریبه نیست ک خیر سرش مثلانوه پسریه اوله

منم تو بارداری خونریزی پیدا کردم دکتر گفت باید چند ماه کلاااا بخوابی منم رفتم خونه مامانم دریق از یه‌بار این پیرزن بیاد احوالمو بپرسه میمون🙄حامله شدم انقدر شوهرمو پر کرد که چرا از ما اجازه مگرفتی بچه دار شدی‌😯🤐بعدم روزی که بچم به دنبا اومدبه شوهرم یاد داده بود بچه چیه بچه وفا نداره 😞اینا انگشت کوچیه کاراییه‌که کرده 🤙منم الان تا میتونم می ری نم تو قیافش 

توام محلش نده انقدر ازش نپرس چرا اینکارارو میکنی پررو میشه فکر میکنه مهمه اصلااااااا‌محلش نده انگار نمیبینیش

منم تو بارداری خونریزی پیدا کردم دکتر گفت باید چند ماه کلاااا بخوابی منم رفتم خونه مامانم دریق از یه ...

اتفاقا من حالا نمیخاستم مثلا رابطمون خراب شه چن باری پرسیدم چیشده ک قیافه میگیری این حرفو کرده نقطه ضعف من هی بدتر میکنه