2777
2789
چرا ایقد روز اخه ۱۳ سال کمه عزیزم من قصد ناراحت کردنت نداشتم بمیرم الهی بی پدر بزرگ شدی یعنی ای وای ...

ادم یبار ب دنیا میاد مگ چن بار ب دنیا میاد این همه عذاب اخه ناراحتیم سره اینه چرا تو هرزمان خاصی این کارومیکنن ب غیر ازاینجام جایی نبود حرف بزنم مامانم ک یه زنه تنها تا حرف بزنم غصه اش میگیره پیشش حرف نمیزنم ابجیمم بچس پیش کسیم حرف بزنی میکنن نقطه ضعفت اینام ک انقد درک ندارن برم باهاشون حرف بزنم میزارن پای اینکه اره محالش نکردیم خودش اومد هزار جور حرف دیگ چی بگم دیگ خسته شدم از دست کم محالیاش از دست جیغ و داداش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه کارش همینه تازه مثلا منو میبینه جایی تا میتونه حرف میندازه تا حرفیم بزنم خودشو میزنه غشی کاش می ...

پست و بدذاته مثل مادرشوهر من انگاری من هووشم ایتقدر حسوود و بدخواه صد رحمت به جاری وقتی فهمید میخوام تمرین رانندگی کنم نزدیک بود جونش دربیاد کصااافط

ن عزیز نفرین نیست حالا بشینه فکر کنه این دعا بود یا نفرین چون این خانوم ندیده میگ من مقصرم اشکال ندا ...

عزیزم  مادرشوهرت  حسودی میکنی الا ن حامله ای داره  پاره میشه  کارشون همینه اگر  همش پاره پوره بپوشی  همش بگی نداریمو نمیخوریمو نمیپوشیم   باهات خوبن 

مادرشوهر خودم که همینه  تا حامله شدم اونقد حسودی کرد ازز کاراش بگم نمدونم میحندید تعجب میکنید زاییدم 

واییی   واییی  خدای هر دوعالم شاهده  این چقد حسود بازی در اورد خودشو به غش زد  دعوا انداخت   

مادرشوهر توام داره میترکه. بهش سلام کن پیش شوهرت اما تنها بودی نکن پیش شوهرت احترام بذار تنهابودی راهش نده.   پیش شوهرت ازش بد نگو   خودت  با رفتارات  با حرفات بی محلیات  حرصش بده 

به شوهرتم  شکایت کرد بگو اخه منکه مامان جونو دوس دارم میدونی ک ازین کارا نمیکنم 

ببین  اینارو یاد بگیر 

عزیزم  مادرشوهرت  حسودی میکنی الا ن حامله ای داره  پاره میشه  کارشون همینه اگر & ...

میدونی عزیزم اخه جواب سلاممو نمیگیره تا بدم منم خیلی بخدابرمیخوره بهم..تازشم اگ کارایی ک میکنه ب شوهرم نگم اون ک همش میره سمت اونا چجوری بشناستش بخدایکارایی کردن میبینمشون تپش قلب میگیرم دستام میلرزه من الان میدونم میگ پسر من ازسربازی اومد نیومد سربزنه اخه من تو استراحتم بیام پیش یه ادم بی ادب بشینم چکارکنم حتی یبارم بهم سلام نداده

ان شاءالله خدا ازش تقاص بکشه جواب همه ی بدذاتیاشو بده

کو خدا چرا جوابشو نمیده😔فقطم مشکلش بامنه میدونم دیگ چشمش بخوره بهم میخاد نفرین کنه هرکی میخاد بچمو ازم جداکنه ال بشه بل بشه 😔