2777
2789
عنوان

خواهش میکنم خواهش میکنم کسی ک ای یو ای کرده جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیرازم...

هزینه شما چند شد؟؟؟

کجایی هستید؟؟؟؟استارتر دلت برام بسوزه جواب بده ...منم دلم بچه میخواد ولی واژ ینیسم نمیزاره سه ساله دارم دارم عذاب میکشم

دعا پرنده ای عشق است ،،ک بال پر دارد ..التماس دعا ..
لابد خودتو سفت گرفتی خون اومده اصلا مشکلی نیس منم دوبار معاینه شدم خون اومد سفت گرفتم خودم

اره دکترگفت خیلی خودتو سفت گرفتی وقتی شل شدم درد نداشت اصلا اولش ک سفت بود درد داشتم 

استارتر منم سه ساله ازدواج کردم واژینسموس هستم ..شما چن مدت ازدواج کردید واژ ینسموستون در چ حده

من ۵ ساله واژینمسوس هستم قبلا شدید بودم یک سال پیش رفتم  س ک س تراپ خیلی بهتر شدم اما بازم رابطه امون عمیق بوو ب نظرم اگه شدید باشی دکتز قبول میکنه با بیهوشی

من عکس رنگی گرفتم خیلی وحشتناک بود.برا آی یو آی همسرم همکاری نمیکنه خودمم از دردش میترسم اصرار نمیکن ...

قربونت

اصلا درد نداره خاطرت جمع مثل یه معاینه معمولیه

اگه بامعاینه مشکل نداری احتمالا باiuiهم مشکلی نداری

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
من ۵ ساله واژینمسوس هستم قبلا شدید بودم یک سال پیش رفتم  س ک س تراپ خیلی بهتر شدم اما بازم رابط ...

من پیش س.ک س تراپست رفتم دوملییون خرج کردم با دیلاتور دوماه تمرین کردم ..انگشت راحت داخل میکنم ولی با آلت نمیتونم..

هزینه تقریبا ۱۳۰ تومن داروهام شد ...۴۰۰ دکتر ۳۰۰ آزمایشگاه 

اهل کجا هستی ؟؟اگه شیراز آدرس بده ..بعدم تو مطب انجام دادی یا بیمارستان