2777
2789
عنوان

خواهش میکنم خواهش میکنم کسی ک ای یو ای کرده جواب بده

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 66 پست
ولی خیلی خانما ،،با ای یو ای باردار شدن..آلان تو تاپیکتون هم هستن ک گفتن ب راحتی باردار شدن

اره اما وقتی سرچ میکنیم هم خیلیا هستن ک‌گفتن امروز ای یو ای کردیم پستای دوهفته بعدو میبینم با گریه میگن منفی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اما وقتی سرچ میکنیم هم خیلیا هستن ک‌گفتن امروز ای یو ای کردیم پستای دوهفته بعدو میبینم با گریه م ...

تو مثبت فکر کن مثبت جذب کن ...توکل کن بخدا ...میشه میشه میشه یه نی نی آلان داره میاد تو شکمت

دعا پرنده ای عشق است ،،ک بال پر دارد ..التماس دعا ..
تو مثبت فکر کن مثبت جذب کن ...توکل کن بخدا ...میشه میشه میشه یه نی نی آلان داره میاد تو شکمت

قربونت بشم دعا کن من بشه و شمام امیدوار بشی بری انجام بدی من یک سال پیش دکتر ب خاطر واژینسموس گفت بیا ای یو ای اما من از سونو واژینال میترسیدم اما امسال ک‌انجام دادم خیلی راحت بود خودم خندم گرفت از ترسم احتمالا تو شیراز میتونی دکتری پیدا کنی ک با بیهوشی انجام بده هرچند منم واژینسموسم ولی بدون بیهوشی انجام دادم و شد خودم باورم نمیشد نمیگم‌درد نداشت داشت یکم اما قابل تحمل بود

قربونت بشم دعا کن من بشه و شمام امیدوار بشی بری انجام بدی من یک سال پیش دکتر ب خاطر واژینسموس گفت بی ...

عزیز دلم میشه ب خدا توکل کن قرآن بخون ذکر بگو بگو خدا کمکم کن ک بشه ...حتما شد بیا تو تاپیکت منو صدا کن بهم بگو تا امیدوار بشم تو رو خدا منو یادت نره..منم از سنو واژ ینال میترسم...ببخشید بازم سوال خودتون هیچ مشکلی واسه بارداری ب غیر از واژ ینسموس نداشتید؟

عزیز دلم میشه ب خدا توکل کن قرآن بخون ذکر بگو بگو خدا کمکم کن ک بشه ...حتما شد بیا تو تاپیکت منو صدا ...

راستش من مجردی پلی کیستیک بودم درمان کردم الان هم گاهی کیست داشتم و پریود نامنظم اما گاهی هم منظم 

راستش من مجردی پلی کیستیک بودم درمان کردم الان هم گاهی کیست داشتم و پریود نامنظم اما گاهی هم منظم&nb ...

من هر ما زود تر موعد پریود میشم