👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره کلومیفن خوردم فقط ۱۰ تا دونه.ولی برا دومی خیلی وقته تو اقدامم خیلی داروها مصرف کردم ولی بی نتیجه بوده
👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
من قبلش کیست داشتم دوماهه برطرف شد بعدش رفتم سونو گفتن تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم برا دوماه قرص روکین داد بعدش باردار شدم اونم دوقلو پسر ولی تو ۶ ماهگی خدا ازم گرفتتش😭😭😭😭😭😭 الانم ۵ ماه از زایمانم میگذرع و این ماه دومه اقداممه همچنان ناامیدم
توکل بخدا انشالله نتیجه میگیری میگن سیاهدانه و عسلم خیلی خوبه
هر چی فکرشو بکنی خوردم.هر دارویی رو امتحان کردم کلا بی نتیجه بوده.خدا بخواد با ۱۰ تا قرص میده نخوادم زمین و آسمون رو آدم بهم بدوزه نمیده.
شما چند وقته تو اقدامی؟چند سالته؟چیا مصرف کردی تا الان؟