باهم یکم بحث کردیم چون یکم هم اون شکاکه هم من یکم رفتم رو مخش بعد داشتیم تلفنی صحبت میکردیم گفت با دوستم رفتیم بیرون گفتم نه با اون نبودی اعصابش خورد شد و گفت خدافظ روم قطع کرد باز زنگش زدم گفت دفعه بعدی اگه رفتی رو مخم کاری رو که نباید بکنم میکنم گفتم چه کاری گفت بتوچه دوس دارم هرکاری خاستم بکنم منم خیلی بهم برخورد و گوشی رو قطع کردم شما بودین در جوابش چی میگفتین اصلا دیگه جوابشو میدادین؟ من ۲۴ سالمه اونم ۲۷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من باشم با آدمی که بدونم شکاک و بددل و بی اعصابه نامزدیم رو به عقد نمیرسونم
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
خب چرا بهش شک داری؟ شاید واقعا با دوستش رفته بیروناحیانا اهل دختر و اینا هست؟
از خودش که چیزی ندیدم ولی میدونم قبلاً چندتا دوس دختر داشته و یه پسرعمه داره خیلی با دخترا میگرده نامزدم قبلاً با خودش میبرده فقط بیرون میگم یموقع با دختری چیزی باشه چون تماس گرفتم جواب نداد گفت اومدم خونه عمم نمیتونم پیششون صحبت کنم
من بودم کلاً رو مخش نمیرفتم که مجبور بشه گوشی روم قطع کنه چه راحت گوشی رو همدیگه قطع میکنید یاد بگی ...
میگفت میری رو مخم منم قطع میکنم از اونموقع هم که گفت بتوچه دیگه رفت نه زنگ زد نه پیام داد بعدم میگفت قبلاً دوست دختر داشتم میرفتم رو مخم منم گذاشتمشون کنار چرا باید الان منو با اونا مقایسه کنه