2777
2789
توکل بخدا شما دعا کنین سنم بالاس فرصت زیادی ندارم 

انشاالله بهترین اتفاقا برات رقم بخوره.همون طور که دوست داری.خیلی به حرف دکترا اعتماد نکنین و با حرفاشون نا امید نشین. 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
پس با این حساب باید از هرکدوم دوتا مصرف کنیم میشه ۴ تا قرص 😥 منک میترسم سرخود مصرفش کنم میگن عوارض ...

نه عزیزم حتما دکتر برو شاید مشکل شما فرق داشته باشه تنبلی تخمدان دارین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس با این حساب باید از هرکدوم دوتا مصرف کنیم میشه ۴ تا قرص 😥 منک میترسم سرخود مصرفش کنم میگن عوارض ...

اره من بعد از این که خوردم پیش یه دکتر دیگه رفتم گفت نباید سرخود میخوردی ولی نگران نباش اگه باردار نشی کیست بشه با پریودی از بین میره که خدارو شکر جواب داد

ولی عوارض قرصا خیلی بد بود من خیلی اذیت شدم

اره من بعد از این که خوردم پیش یه دکتر دیگه رفتم گفت نباید سرخود میخوردی ولی نگران نباش اگه باردار ن ...

ببشید میشه عوارضشو بگین من این ماه سرخود لتروزول و مدروکسی پروژسترون مصرف کردم هی بعضی وقتا سمت چپ شکمم تیر میکشه

اره من بعد از این که خوردم پیش یه دکتر دیگه رفتم گفت نباید سرخود میخوردی ولی نگران نباش اگه باردار ن ...

مبارکه عزززززیزززم انشالله ک دوقلو بارداری ⁦❤️⁩😍 اخ منم واس بارداری قبلیم با این قرصا دوقلو باردار شدم

ببشید میشه عوارضشو بگین من این ماه سرخود لتروزول و مدروکسی پروژسترون مصرف کردم هی بعضی وقتا سمت چپ ش ...

پا درد شدید و دلدرد و بی حالی داشتم 

نزدیک پریودی دل درد های شدید داشتم تخمدان هام تیر میکشید بعد دوروز بعد از موعد بیبی زدم بعد ازمایش دادم که شکر خدا مثبت بود

پا درد شدید و دلدرد و بی حالی داشتم  نزدیک پریودی دل درد های شدید داشتم تخمدان هام تیر می ...

😍😍😍منم این ماه ی کوچولو از علائمارو دارمممممم پس یکم امیدوار باشم