2777
2789
عنوان

سقط شد بچم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 76 پست
عزیزم این حرفو نزن هیچوقت.... کار خدا بی حکمت نیست... به خودت برس و آماده باش انشالله برای اقدام و ب ...

ناامیدم خیلی زیاد برای همینم،چندماه اقدام بودیم😭تاریخ تولدشم حساب کرده بودم 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی الان حالم بده اشک چشمم بندنمیاد خیلی میخوام خودمو قانع کنم نمیتونم😭

درکت میکنم عزیزم😢😢😢امضامو خوندی... من بچم ۶ ماه تو شکمم بود و ی روز بدون دلیل ایست قلبی کرد... ر روز باهاش حرف میزدم کلی برنامه ریزی کرده بودم.. ولی  به یک ثانیه تمام ... برای همیشه رفت...😭😭😭هیچی و هیچ کس آرومم نمیکنه ... افسرده شدم... ببین از ما بدتر هم خیلی هست... هر کس میخواست بهم آرامش بده ازش بدم میومد.. فقط کسایی که مثله خودمن درکم میکنن ... اگر واقعا تا این حد حالت بده لینک تاپیکمون رو برات میزارم بیا ببین  دوستام بچه هاشونو چطور از دست دادن ... شاید بهت کمک کنه و کمی آرامش بگیری... 

خدایی سخته عزیزم درکت میکنم. پنج هفته زمان کمیه ولی واسه مادر این چیزا مهم نیست. میفهممت ولی چه میشه ...

کاش میشد این حرفارو ب این قلب شکسته فهموند داغونم امیدوارم خدا کمکم کنه فقط درسته زمان کمی بود ولی بالاخره بودش ک .وجود داشت رویا ساختم ذوق کردم 😭😭😭

میشی بازم مطمئن باش گلم  علتش رو از دکترت بپرس به نظرم اونایی که بدون دردسر خدا بهشون بچه مید ...

ماهم بی دردسر نبودیم اخه ، چندماه اقدام و ...😞چقدر استرس معلوم نیست دیگه بتونم ب همین راحتی بارداز شم یا اصلا بمونه یا نه😞

ماهم بی دردسر نبودیم اخه ، چندماه اقدام و ...😞چقدر استرس معلوم نیست دیگه بتونم ب همین راحتی بارداز ...

میشی شک نکن 🍓🙏

خدا کنه واقعا هر سلام ۷۰،۶۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم....چون تنها توشه آخرتمه😃
بارداری اول خیلی خیلی زیاد پیش میاد اصلا غصه نخور حسابی تقویت کن گرمی بخور باز اقدام کنید میدونم خیل ...

شاید باورت نشه اصلا نمیتونم الان ب آینده فکر کنم پر غصه و ناراحتیم حس میکنم دیگه هیچوقت نمیتونم ... اصلا یه حال بدیه ک تا حالا نداشتم منفی منفی بدون امید

کاش میشد این حرفارو ب این قلب شکسته فهموند داغونم امیدوارم خدا کمکم کنه فقط درسته زمان کمی بود ولی ب ...

خدا بزرگه گلم. از این اتفاقا واسه خیلی ها هست سخته ولی نباید نا امید بشی.تو بازم مادر میشی و این مادر قراره مثل کوه باشه واسه یچه اش و  نیاز داره بخاطر بچه ی آینده اشم شده خودشو قوی کنه تا بتونه حامیخوبی برای بچه اش باشه. خودتو نباز.انرژی منفی نده به خودت.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
ببین دوستم امشب غصه میخوری فراموش میکنی از فردا تقویت کن خودتو با بدن اماده تر روحیه بهتر باردار میش ...

ممکنه مال اسپرم ضعیف باشه؟

اخه من همه ازمایشام اندازه تخمکام اندازه رحمم طول دیوارم همه چیم نرمال بود تست پاپ اسمیرمم سالم بود کلا نمیدونم چیشد

کاملا حالتو میفهمم کاملا چون من دوبار این تجربه لعنتی رو داشتم...و حالا کلا پر از استرس و اضطرابم که ...

ایشالا سالم دنیا بیاد عزیزم ، خدا بهت ببخشش خیلی تجربه تلخیه من فکرم نمیکردم برام پیش بیاد حتی

عزیزم میفهمم چی میگی بچه منم سقط شد. تو تاپیکام هست،الان دو هفته بیشتر میگذره از دیشب باز درد دارم س ...

من پریود شدم خودم انگاری ولی بازم باید برم دکتر فردا خیلی حالم خرابه انشالله ک چیزی نیست نگران نباش 😞

علتشو پیگیر باش بدون مشکل کجاست واسه دفعه بعد رفعش کن مشکلو. ان شا الله که دیگه از این اتفاقا نمیوفته. یه نی نی گل خدا بهت بده به حق حضرت زهرا ان شا اللع

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
درکت میکنم عزیزم😢😢😢امضامو خوندی... من بچم ۶ ماه تو شکمم بود و ی روز بدون دلیل ایست قلبی کرد... ر ...

الهی بگردم چقدر سخته اونجوری ، اونجا گفتن احتمالا مشکل ژنتیکی داشته ک خودش سقط شده خودمم نمیدونم چرا

خدا به دلت ارامش بده دوست عزیزم خیلی برات دعا میکنم خیلی حال بدیه اصلا انگار انگیزم رفت😞

ممنون میشم لینک روبدی