2777
2789
شاید واسه شما شوخیه واسه من نابودی کل زندگیمه. به راه راستم هدایت نمیشه ممنون از راهکارتون

نه قصد جسارت نداشتم گفتم کمی روحیت عوض بشه،امیدوارم که خدا برات بهترینهارو بسازه،از کسی نمیتونی کمک بگیری؟

[QUOTE=400802159] زیاد چارشونه نیست قدشم۱۸۳[/Q

آخ آخ آخ 

طبعشون دموی هست

دست ودلباز

اهل مسافرت

رفیق باز، اجتماعی

غریزه بالا، اکه اهل تقوا نباشه زود گول میخوره

ولی اسی خداروشکر منعطف و قابل تغییر هستن

تو وقتی اصولی بهش اقتدار بدی، تو ی شرایط خوب ازش انتقاد هم بکنی، کم کم اصلاح میسه

سرش غرنزن، منت نزار

کم کم هم اقتدار بده

کلمه عشقم، عزیزم نگو

مرد خوبم، مردمن... بهتره

مردها نیاز به محبت ندارن، حتما دختره ازش پول میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداشتن آرامش

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

دیدم شوهر بیشرف نامردم به دختری که قبلا ی ارتباطی بینشون لوده زنگ زده مجبورم به رو خودم نیارم ولی خا ...

چرا عزیزم 

چرا مجبوری به روت نیاری🤔

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
چون نمیتونم پاسم برم جایی ندارم. زیادم به روش اوردم ینظرم دیگه سبک شدم بسه . وقتی به روش بیارم که پا ...

الهی بگردم سخته تحمل همچین زندگی خدا بهت صبر بده

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست