2777
2789
عنوان

سقط شد بچم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 76 پست
خدا بزرگه گلم. از این اتفاقا واسه خیلی ها هست سخته ولی نباید نا امید بشی.تو بازم مادر میشی و این ماد ...

هیچی امید و انرژی ندارم دلم میخواد برم جایی ک هیچکس نباشه خودمو زندونی کنم 😞

علتشو پیگیر باش بدون مشکل کجاست واسه دفعه بعد رفعش کن مشکلو. ان شا الله که دیگه از این اتفاقا نمیوفت ...

متوجه میشن علتش چیه؟

امشب فقط گفتن احتمالا مشکل ژنتیک داشته ک افتاده خود ب خود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم اون هنوز بچه نشده بود گلم غصه نخور انشالله خدا به وقتش بهت یه نی نی خوشکل میده.

آره درسته ولی قراربود نینی بشه😭خیلی زود خوشیم خراب شد کاش وقت میکردم بیشتر خوشحال باشم حداقل

متوجه میشن علتش چیه؟ امشب فقط گفتن احتمالا مشکل ژنتیک داشته ک افتاده خود ب خود

امکان داره.فکر میکنم بتونن تا حدودی تشخیص بدن برو دکتر خودش بهت میگه.قبل بارداری بعدیتم چکاپ قبل بارداری بده تا اگه بدنت کمبودی چیزی داره متوجه بشن رفع بکنن با دارو

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
امکان داره.فکر میکنم بتونن تا حدودی تشخیص بدن برو دکتر خودش بهت میگه.قبل بارداری بعدیتم چکاپ قبل بار ...

من به شدت فوبیای ازمایش خون دارم حتی حرف زدن در موردش باعث میشه افت فشاز شدید بگیرم از نوجوونی اینجوری بودم این سه شب واقعا بدترین چیزارو تجربه کزدم انگار 

آره حتما اینبار با احتیاط تر پیش میرم

اگه پیشمون میموند همین دنیابرامون بهشت میشدـ😭

منم سقط داشتم حالتو درک میکنم😕 ان شاءالله خدا به دلت آرامش میده و باور کن جوری که فکرشم نمیکنی برات جبرانش میکنه. بدون حتما یه حکمتی بوده. خوب بود دور از جون مشکلی داشت یه عمر دور از جون خودت و خودش اذیت میشدید؟

ناراحتی. و حق داری. ولی گذر زمان حالتو بهتر میکنه

فقط خیلی به خودت برس خودتو تقویت کن. نمیخواد هم از کسی توقع داشته باشی خودت برای خودت غذای خوب درست کن، گرمیجات زیاد بخور، ارده شیره، عصاره گوشت، کباب برگ، کاچی. آخه سقط بیشتر از زایمان آدمو بی جون میکنه.

خودت و آماده کن برای بعدی 😘

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
منم سقط داشتم حالتو درک میکنم😕 ان شاءالله خدا به دلت آرامش میده و باور کن جوری که فکرشم نمیکنی برات ...

مرسی از انرژی خوبت 

حتی دلم نمیخواد غذا بخورم بخدا

مرسی بابت پیام خوبت سعیمو میکنم ولی خیلی ناامیدم😞

مرسی از انرژی خوبت  حتی دلم نمیخواد غذا بخورم بخدا مرسی بابت پیام خوبت سعیمو میکنم ولی خیلی ن ...

خواهش میکنم عزیزم

خدا خودش کمکت میکنه😘

ولی اشتباه میکنی به جسمت که برسی حال روحیت هم بهتر میشه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

بیا عزیزم ولی خواهشا ی نگاه سطحی بنداز که بدونی چقدر در شرایط شما و خیلی بدتر از شما از لحاظ روحی بودنر و هستند...چون تاپیک پر از تحربه های دردناکه ... نمیخوام اذیت بشی .. فقط میخوام بدونی... بعدش هم با امید بخدا و بدوت ترس و استرس  تحت نظر دکتر اقدام کن... 🌹🌹🌹