2777
2789
عنوان

سقط شد بچم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 76 پست

خدایی سخته عزیزم درکت میکنم. پنج هفته زمان کمیه ولی واسه مادر این چیزا مهم نیست. میفهممت ولی چه میشه کرد ناراحت نشو عزیزم ما از حکمتش که خبر نداریم حتما به صلاح بوده ان شا الله دوباره باردار میشی و یه بچه خوب و صالح خدا بهت میده توکلت به خدا باشه.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هنوز چیزی نبوده که انقد اذیت میکنی خودتو....من بچم قلب داشت با شوهرم صدای قلبشو باخوشحالی شنید ...

میدونم راس میگی خودم بخدا همه رو میدونم ولی چیکاز کنم دست خودم نیست ادم فکر میکنه مرگ مال همسایس همیشه فکر میکردم اگه روزی باردار شم ی بارداری خیلی نرمال دارم همه چی برام خیلی رویایی بود من حتی وقت نکردم بابتش خوشحال باشم😭😭

بخدا میگم کاش ک اصلا نمیدادش ک بخواد اینجوری بگیزش اخه با این سرعت من حتی وقت نکردم خوشحال باشم  ...

میشی بازم مطمئن باش گلم 

علتش رو از دکترت بپرس

به نظرم اونایی که بدون دردسر خدا بهشون بچه میده رو خیلی خيلی خيلی خيلی دوست داره خوش به حالت که خدا دوست داره💔🙏

خدا کنه واقعا هر سلام ۷۰،۶۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم....چون تنها توشه آخرتمه😃
نه عزیزم بچه های عمم بودن

اها فک کردم بچه های خودتن گفتم باز دوباره الان دوباره بارداری

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

بارداری اول خیلی خیلی زیاد پیش میاد اصلا غصه نخور حسابی تقویت کن گرمی بخور باز اقدام کنید میدونم خیلی سخته ولی وقتی بدونی طبیعیه بارداری اول ، اروم تر میشی، انشاالله خدا ی عالمه بچه های خوشگل بهت میده کیف میکنی براشون تعریف میکنی

خدا جونم شکرت
نا امید نباش عزیزم... انشالله بازم باردار میشی ... بارداری های اول معمولا این مشکل پیش میاد... خدا ب ...

خیلی الان حالم بده اشک چشمم بندنمیاد خیلی میخوام خودمو قانع کنم نمیتونم😭

میفهممت. منم بچم ۷ هفته ش بود.داغون شدم.ساک هم تشکیل شده بود. تو دستم گرفتمش و گذاشتم کنار صورتم و ب ...

ای جانم چقدر سخت میدونم حالتو ، من واقعا عاشقش شدم تو همین دوروز ک فهمیدم 

نمیدونی چقدر رویا بافتم ب همه چیزش فکر کردم 

شوهرم بیچاره چقدرررر خوشحال بود

داغون شدم اصلا خیلی حال بدیه

خیلی الان حالم بده اشک چشمم بندنمیاد خیلی میخوام خودمو قانع کنم نمیتونم😭

ببین دوستم امشب غصه میخوری فراموش میکنی از فردا تقویت کن خودتو با بدن اماده تر روحیه بهتر باردار میشی 

اصلا دکترها علت سقط اول و هنوز نمیدونن چیه بی علته 

خدا جونم شکرت
عزیزم ان شااللع باز حامله میشی احتمالا برا خودت خطر داشته اون بچه راضی باش به رضای خدا بهترینا بر ...

کاش میتونستم خودمو قانع کنم الان اصلا هیچی متوجه نمیشم حس میکنم قلبمو کندن 😭

میدونم راس میگی خودم بخدا همه رو میدونم ولی چیکاز کنم دست خودم نیست ادم فکر میکنه مرگ مال همسایس همی ...

کاملا حالتو میفهمم کاملا چون من دوبار این تجربه لعنتی رو داشتم...و حالا کلا پر از استرس و اضطرابم که باز میتونم حسش کنم ؟میتونم سالم دنیا بیارم و هزارتا سوال دیگه .

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱

عزیزم میفهمم چی میگی بچه منم سقط شد. تو تاپیکام هست،الان دو هفته بیشتر میگذره از دیشب باز درد دارم سمت چپ زیر دلم نگرانم نکن مونده باشه چیزی ،ناشکری نکن خدا بزرگه از. بهترین نصیبت میکنه

..........