2777
2789
عنوان

سقط شد بچم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 76 پست
شماهم انشاءالله خدابهت ی نی نی خوشگل میده

ممنونم خواهر ان شالله

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

ای جان 😭

ان شاءالله خدا به زودی به بهترین شکل برات جبرانش میکنه

میدونی بچه های سقط شده میرن تو بهشت و روز قیامت مامانشونو با خودشون میبرن بهشت؟ الان جاش خیلی خوبه 😍

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت. منم بچم ۷ هفته ش بود.داغون شدم.ساک هم تشکیل شده بود. تو دستم گرفتمش و گذاشتم کنار صورتم و باهاش اشک ریختم.

من که از بچه دار شدن منصرف شدم دیگه اما تو ایشالله زود زود دوباره مامان بشی دوستم .غصه نخور مطمئنم دوباره زود میتونی طعم مادر شدنو بچشی

پنج هفته هنوز خیلی خیلی کوچولوبود ولی بازم ...😭😭

عزیزم ان شااللع باز حامله میشی

احتمالا برا خودت خطر داشته اون بچه

راضی باش به رضای خدا

بهترینا برات رقم میخوره ان شاالله

در انتظار معجزه  
بمیرم واسه دلت😢😢ناراحت نباش هرکار خدا یه حکمتی داره ایشالله چند هفته دیگه خدا یه نی نی سالم وبهتر ...

خیلی ناراحتم برای همین چندماه تو اقدام بودیم 

کاش نمیداد ک بخواد اینجوری بگیره اونم با این سرعت هنوز از شوک شنیدن خبر بارداریم بیرون نیومده بودم 

بمیرم واسه دلت😢😢ناراحت نباش هرکار خدا یه حکمتی داره ایشالله چند هفته دیگه خدا یه نی نی سالم وبهتر ...

عزیزم شما مگه ی دوقلو نداشتی؟

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
خیلی ناراحتم برای همین چندماه تو اقدام بودیم  کاش نمیداد ک بخواد اینجوری بگیره اونم با این سرع ...

عزیزم این حرفو نزن هیچوقت.... کار خدا بی حکمت نیست... به خودت برس و آماده باش انشالله برای اقدام و بارداری

همین که حامله شدی‌ یعنی بازم‌میشی‌گلم من ۱۰ ساله حسرت دارم ان شاالله دوباره میشی 🍓

بخدا میگم کاش ک اصلا نمیدادش ک بخواد اینجوری بگیزش اخه با این سرعت من حتی وقت نکردم خوشحال باشم