خیلی پشیمونم ی زمانی چندتا خاستگار خوب پولدار با شخصیت داشتم قبول نکردم تو دنیای خودم بودم اصلا قصدشو نداشتم ولی الان ٣ ساله دوس دارم ازدواج کنم متاسفانه چند نفر بیشتر نیومدن اونا هم زود رفتن خسته شدم واقعا هیچی کم ندارم از همه نظر معمولیم ولی هیشکی پا جلو نمیزاره کلا ناامیدم فکر میکنم تا اخر مجرد میمونم
من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
موفق باشي عزيزم ان شاءالله تمام مشكلاتت حل بشه زندگي شيريني برات ارزو ميكنم
ممنون عزیزم❤
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
یه صفحه بنویس غلط کردم زیرش بنویس نی نی سایت عکسشو بزار بلکه دست از سرت بردارن😅😅
عجب داستانی داریما
انگار همچی مملکت سرجاشه همه ادما حرفاشون درسته فقط تو اشتباه حرف میزنی
ولش کنید بنده خدارو
اصلا با من بود😕😕😕
زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍 عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)
تو فامیلمون یه دختر هست ک سی سالشه یعنی هم سنیم یه بار تو یه دورهمی دخترونه خواهرزادش ک میشه خواهر شوهر خواهر من برگشت ب دوتاییمون گفت ک شما دوتا ازتون گذشته و دیگه پیر شدین نوبت ما جوون ترهاس ک ازدواج کنیم جالب اینجاس اون سه سال ازما کوچیکتره امروز شنیدم ک اون دختر داره ازدواج میکنه اونم با یه پسر با بهترین موقعیت اجتماعی ومالی همشم ب خاطر خوب بودن خودش بود ک خدا یه ادم خوب بهش داد من به این اعتقاد دارم ک خدا واسه ادمای خوب بهترینارو میخواد فقط مشکل عجول بودن خودمونه