برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 9793 عنوان دیروز ی دختر جوون اومده بود عفونت شدید داش گفتم چرا گف بابام برای توالت لامپ و شلنگ نمیخره 494 بازدید | 12 پست ما شبا تو تاریکی میریم سرویس با نور گوشیبچه ها اومده بودن بازی کرده بودن ی طناب کثیف انداخته بودن تو آفتابه منم با همون خودمو شستم و خارش و .. شروع شدگفتم کجا زندگی میکنید گف فلان جا ینی وسط شهرواقعا نمیدونم چی بگمدیگه هیچ چیز برام عجبب نیس آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من. دیروز | 06:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیدا8947 عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 11650 چطوری دختره بلده دکتر بره و پول داره.اما نمیتونه به لامپ و شلنگ بخره؟قیمتش صدهزارتومنم نیس
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 9793 شاید داستان بافت مگه از طناب عفونت میگیرن بله از هر ۰یز کثیفی ی خانوم میتونه عفونت بگیرهحتی نشستن روی چیز سرد ک برای خیلی از ما عادیه و توجهی نمیکنیملباس زیر کثیف یا خیس یا حتی دستمال ساده یا هر چیز دیگه آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
_عسل_بانو عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4200 فعککک نکنم درست گفته باشهاحتمالا از باباش عصبانیه و همه چیو اینطوری توصیف کرد امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 9793 چطوری دختره بلده دکتر بره و پول داره.اما نمیتونه به لامپ و شلنگ بخره؟قیمتش صدهزارتومنم نیس چ ربطی داره الان شما خودت میتونی بری لامپ خونه رو عوض کنی من ک جرات ندارمبعدم قرار نیس وظیفه پدر رو انجام بده شاید پولش فقط ب دکتر رفتن میرسیدهب هر حال من وظیفم اینجا زیرسوال بردن دیگران نیس فقط کمکه آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
آیدا8947 عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 11650 بله از هر ۰یز کثیفی ی خانوم میتونه عفونت بگیرهحتی نشستن روی چیز سرد ک برای خیلی از ما عادیه و توجهی ... خب خودش مراعات کنه کسی موظف نیست چیزی درست کنه همه اعضای خونه باید با هم همکاری کنن
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 9793 فعککک نکنم درست گفته باشهاحتمالا از باباش عصبانیه و همه چیو اینطوری توصیف کرد آخه چ سودی برای من میتونه داشته باشه ک دروغ بیاد بهم بگه آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 9793 باعقلجوردرنمیاد شاید چون با مردم زیاد سرو کار نداری ک مشکلاتشونو بشنوی اینو میگی آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
آیدا8947 عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 11650 چ ربطی داره الان شما خودت میتونی بری لامپ خونه رو عوض کنی من ک جرات ندارمبعدم قرار نیس وظیفه پدر رو ... من ایوونمون لامپ نداره .هر وقت میخوام برم خصوصا تابستون و بهار که هوا خوبه لامپ از حموم در میارم میزنم ایوون.کاری نداره که
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 9793 خب خودش مراعات کنه کسی موظف نیست چیزی درست کنه همه اعضای خونه باید با هم همکاری کنن ینی شما تو زندگی خودت علاوه بر وطایف خودت وظایف مرد خونه رو هم انجام میدیبا عقل جور در نمیاد آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 9793 من ایوونمون لامپ نداره .هر وقت میخوام برم خصوصا تابستون و بهار که هوا خوبه لامپ از حموم در میارم میز ... باشه آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.