2777
2789
عنوان

چرا هیچ خاستگاری ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 136 پست
عزیزم من هم صحبت های دکتر هلاگویی را خیلی گوش دادم درسته خیلی از صحبت هاش کمک دهنده است وخوبه ولی نم ...

اگه به امامان باشع که اکثرا نه سالگی ده سالگی ازدواج کردند

الان خودتون دختر داشته باشید راضی هستید تو این سن ازدواج کنه

شرایط 1400سال پیشو با الان مقایسه میکنید؟

بعد اینکه دکتر خودش دوبار ازدواج کرده و طلاق گرفته دلیل براین نیست که چیزی از علمش کم بشه.ربطی نداره

ایشونم با متبع علمی و با توجه به مطالعات و سند و مدرک صحبت میکنه.

من خودم نقطه نظرات روانشناسا و جامعه شناسا رو گوش کردم

حرفاش خیلی علمیه

البته که روانشناس نیست جامعه شناسه

اصلا ازدواج زیر 18 یه نوع کودک ازاریه چون حتی سیستم جنسی زن کامل شکل نگرفته

دیگه از لحاظ روانی که جای خود

واقعا ازدواج معقوله ی خیلی مهمیه  و واقعا نیاز به یه پختگی نسبی داره.سنای پایین بیشتر تصمیما احساسی یا اجباریه

ایشون حتی نظرش اینکه انسان سالم تمایل به ازدواج و تمایل به بچه دار شدن داره

و کسیکه نمیخاد ازدواج کنه یا نمیخاد بچه دار بشه حتما در کودکی آسیب روانی دیده

ببخشید پستم طولانی شد😊

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به امامان باشع که اکثرا نه سالگی ده سالگی ازدواج کردند الان خودتون دختر داشته باشید راضی هستید ...

خب عزیزم اونی که تو کودکی اسیب دیده یه مساله جداگانست ونمیشه به افرادی که هیچ اسیبی ندیدن تعمیم بدیم هم چنین خیلی از علوم نظری توسط یه عده از محققان وجامعه شناسان تغییرمی کنه وامری ثابت نیست مثل علم ریاضی که 2دوتا 4تا بشه وباز کی گفته اندام جنسی دخترها درزیر18سال شکل کامل نگرفته میشه منبع اونا بگید؟

وهم چنین کی گفته امامان ما همه درسن 9سالگی ازدواج کردن؟یا زنانی که گرفتن 9ساله بودن منظوراز زود ازدواج کردن این نیست که همه درسن 9سالگی ازدواج کنن منظوراینه که وقتی دختر حس می کنه که نیاز به یه جنس مخالف داره که با او ارتباط برقرارکنه این نشان دهنده نیازهای عاطفی وجنسی اوست خب اگر این نیاز از طریق طبیعی ودرست خودبراورده نشه (ازدواج)شکی نیست که به بیراهه کشیده میشه وبا ارتباط های پنهانی با پسرها رابطه دوستی برقرارکرده که نیازی نیست که اسیب های اونا شماره کنم پس نیاییم حرفی بزنیم که باعث بشیم یک عده را از ازدواج دورکنیم چون هنوز 25سالت نشده واگر خدای نکرده اون دختر به گناه وانحراف افتادما هم به سهم خوددران سهیم خواهیم بود.

ومطلب اخر دین اسلام برای یک زمان خاص نبوده که بگیم 1400سال پیش بلکه این مکتب برای همه ی زمان هاست.

چله یاسین خیلی خوبه حتما بگیر فوق العادس

گلم من انقدر چله و دعا گرفتم ولی هیچ کدومشون جواب نداد یکیشم همین چله یاسین اگه نگرفته بودم دلم نمیسوخت مشکل من اینه که بجای اینکه مثل خیلی از آدما برم با پسر دوست بشم و آخرش با همونا ازدواج کنم متوسل بخدا شدم جوابمم شده این واقعا نمیدونم خدا چه حکمتی داره گه انقدر خوشش میاد من انقدر منتش رو بکشم ولی هیچ کاری برام نکنه من که دیگه خسته شدم ولی بازم نمیدونم با این همه نا امیدی چرا بازم سمت خودشم نمازمو میخونم و رو عقایدم پایبندم ولی خدا حتی کوچیک ترین نگاهی هم بهم نمیندازه 😔

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
گلم من انقدر چله و دعا گرفتم ولی هیچ کدومشون جواب نداد یکیشم همین چله یاسین اگه نگرفته بودم دلم نمیس ...

شما چند سالته؟

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
گلم من انقدر چله و دعا گرفتم ولی هیچ کدومشون جواب نداد یکیشم همین چله یاسین اگه نگرفته بودم دلم نمیس ...

ناامید نباش وانرژی منفی نده مطمئن باش درست میشه اگه طرز تفکر وانرژی منفیتو کنار بذاری ولی درکت میکنم 

تو خیلی بچه ای ب خدا خیییلی زوده واسه ازدواج مطمئن باش یه ادم خوب میاد سراغت فقط اعتماد ب نفستو بالا ببر

خب عزیزم اونی که تو کودکی اسیب دیده یه مساله جداگانست ونمیشه به افرادی که هیچ اسیبی ندیدن تعمیم بدیم ...

میشه سوال منو جواب بدید حضرت زهرا نه سالگی ازدواج کرده

شما حاضرید اگه دختر داشتید در این سن ازدواج کنه؟

بعدشم همه ی ما همه ی انسانهای روی کره ی زمین در بچگی آسیب دیدن کم یا زیاد داره ولی اسیب دیدند

بازم برید و حرفاشونو گوش بدید دلیلشو اونجا بهتون میگه

حتی الان برای سنین باروری هم یه محدوده ی سنی تعیین میشه که بهترین سن باروری 25 تا 35؟

دلیلشو منکه دکتر نیستم که بتونم ثابت کنم به استناد میلیون دکتر در این حوزه میگیم

شما حرف امامان رو بدون چون و چرا قبول میکنید؟

بعد برای اینهمه مطالعه ی علمی و اینهمه زحمت و تلاش دانشمندان و نخبه گان تو این حوزه ها چون و چرا میارید؟

خب منم به استناد متخصصان تو این حوزه نظرمو میگم

شما که نمیتونید کاری کنید همه مث شما فکر کنند...

هرکس نظر خودشو داره البته سعی میکنم حرفی رو نپرونیم اگه کسی دلیلشو خاست بتونیم ارجاعش بدیم تا خودش بره بیشتر مطالعه کنه

موفق باشید😊😊

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
شما چند سالته؟

گلم شاید بگی سنت کمه چرا این حرفارو میزنی من ۲۲ هستم‌ ولی برای منی که اهل دوستی با هیچ پسری نیستم و حتی کارای غیر شرعی برای برآورده شدن نیازام و فقط متوسل بخدا شدم که شاید خودش برام کاری کنه سخته دیگه آدم چقدر نیازای عاطفیش رو سرکوب کنه وقتی نیاز داره یکی پشتش باشه حمایتش کنه بهش ابراز محبت کنه و خیلی چیزای دیگه ولی کسی نباشه ناراحت میشه الان نگاه دور و ورم میکنم همه ازدواج کردن و به اونی که دوستش دارن رسیدن به راحتی واقعا میگه منی که بخدا گفتم و از خودش خواستم چرا کاری برام نمیکنه😔

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
تو خیلی بچه ای ب خدا خیییلی زوده واسه ازدواج مطمئن باش یه ادم خوب میاد سراغت فقط اعتماد ب نفستو بالا ...

عزیزم نیاز ازدواج و محبت سن و سال نمیشناسه چیکار کنم وقتی تنها راهش ازدواج هست درسته برم توی راه نادرستش که هزار تا ضرر روحی و روانی دیگه داره خدا خودش این نیاز رو توی وجود هر آدمی گذاشته ولی کو راه حلش برای منکه واقعا نشدنیه

گلم شاید بگی سنت کمه چرا این حرفارو میزنی من ۲۲ هستم‌ ولی برای منی که اهل دوستی با هیچ پسری نیستم و ...

گناهه بگم ولی من از خدا هم ناامید شدم

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
گناهه بگم ولی من از خدا هم ناامید شدم

دقیقا مثل من 😔

دقیقا مثل من 😔

یعنی همه کار کردم سمت همه چی رفتم جواب نگرفتم

عزیزم دعا داری لایکم کن بهت بگم 

شما گفتین من دعا دارم؟

عزیزم نیاز ازدواج و محبت سن و سال نمیشناسه چیکار کنم وقتی تنها راهش ازدواج هست درسته برم توی راه ناد ...

من که نمیگم کار خاصی بکنی وحق ازدواج نداری فقط میگم استرس وناراحتی نداشته باش این استرس واسه یکی مث منه ک سی سالمه وگرنه حق ازدواج واسه همه ی ادماس