2777
2789
عنوان

چرا هیچ خاستگاری ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 136 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا شوخی کردم  اومدم بگم دیدم....

آب رفته به جوی برنمی‌گرده

نمی‌دونم ربطی داره یا نه یهو به ذهنم رسید 😆

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

کاملا باهات موافقم

منم ۳۰ سالمه و مجردم بنظرم تو دنیای واقعی اینقدر نگاه سنگین و حرف و تیکه میشنویم که دیگه واقعا دلمون میشکنه تو مجازی کسی که ازدواج کرده با بی رحمی پستی بزاره

من خیلی زود به آرزوم میرسم😍 خدایا ممنونم که یه همسر فوق العاده نصیبم میکنی من با همسرم جشن میگیرم 😍خدایا شکرررررررت که من و همسرم اینقدر خوشحالیم از داشتن هم به لطف کرمت یا وصال و یا رئوف انرژی جذبه برای ازدواج سریع و موفق برام دعا کن دوستم ان شالله بهترش تو زندگیت بیاد
٢۴

وووی سنت خیلی کمه که

اگه قصد ازدواج داری سعی کن تویه عرصه فعالیت داشته باشی تو چشم باشی

گذشت اون زمان که دگ میگفتن مادر میره برای پسر و  کمی ازاینجورخواستگاریا مشکل دارمیشن بعدا

واردجامعه شو با راه درست(نه دوستی بچگانه)پیداکن همسرایندتو

میشه منو تگ کنی شاید داستانتو گذاشتی من نباشم یا نبینم

باشه عزیزم تگت میکنم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
ببخشید  خودمم مجردم

خواهش میکنم عزیزم 😂

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

اسی 24سالت بود اصن؟

همچین توضیح میدادی فکر کردم 30به بالایی 

زوده هنوز دختر...ازدواج دیرتر بهتر از اینه که زود ازدواج کنی خودتو بدبخت کنی قشنگ فکر کن هول هولی نری زن یکی بشی بگی خاستگار نداشتم مجبور شدم...

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
منم ۳۰ سالمه و مجردم بنظرم تو دنیای واقعی اینقدر نگاه سنگین و حرف و تیکه میشنویم که دیگه واقعا دلمون ...

آره متاسفانه آدم انقدر دلش پر میشه که شاید شوخی رو هم به دل بگیره 😔

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
عزیزم نظر من نیست نظر دکتر هلاکویه از خودم که حرف در نمیارم

عزیزم من هم صحبت های دکتر هلاگویی را خیلی گوش دادم درسته خیلی از صحبت هاش کمک دهنده است وخوبه ولی نمیشه گفت که دربعضی از موارد حرفاش درسته خود دکتر با این همه علم وروانشناسی خانمش را طلاق دادوفکرکنم یکی 2سال پیش ازدواج کردبرای یک فردنمیشه سن مشخص کردکه در این سن ادم بایدازدواج کنه دراصل سیره اولیا وامامان وپیامبرما توصیه براینه که دختران هرچه زودتر ازدواج کنن اونا که ازخودشون چیزی نمیگن وحرفاشون از منبع وحی الهیه وشکی نیست سازنده خودش بهتر میدونه که ازدواج کی صورت بگیره.